Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Allemaal lieve vriendjes: 6 x deze honden en katten zitten in het dierenasiel van Gouda

Door Kirsten Spooren 25 maart 2020

Ben jij op zoek naar een hond of kat? Bekijk dan eens de website van Dierenopvangcentrum Gouda. Daar zitten namelijk genoeg honden en katten met smart te wachten op een nieuw baasje. Heb jij hét gouden mandje voor een van deze lieverds? Let op: vanwege het coronavirus is het dierenasiel gesloten. Dieren kunnen alleen bezocht worden op afspraak.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Sandy (6)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Lieve Sandy is zes jaar oud en gevangen genomen omdat het leek alsof haar staart gebroken was. Deze breuk bleek oud te zijn, maar ze kan een gedeelte van haar staart niet meer optillen. Verder heeft ze er helemaal geen last van. Sandy houdt van knuffelen, maar neemt wel graag de regie in eigen handen… hmm poten. Ze geeft heel duidelijk aan wat ze wil. Kom je binnenlopen, dan rent ze waarschijnlijk direct op je af om kopjes te geven en aangehaald te worden.

Lees hier meer over Sandy >>>

Floor (6)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Floor is een lieve kruising tussen een Rhodesian Ridgeback, Mechelse Herder en Rottweiler van 6 jaar oud. De reden dat ze in het asiel zit, is omdat haar eigenaar moest verhuizen naar een 55+ woning en helaas geen ruimte meer heeft voor Floor.

Floor is een hele grote dame, maar ondanks haar grootte heeft ze een lief en zacht karakter. Ze is soms wat onzeker en heeft even tijd nodig om je te leren kennen. Als ze je eenmaal kent is ze een ontzettend lieve hond. Floor is graag bij je en knuffelen vindt ze dan ook geweldig. Voor een koekje wil ze graag iets voor je doen. Lekker met een voetbal spelen vindt ze dan ook geweldig.

Lees hier meer over Floor >>>

Chico (6)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Chico is een lieve gecastreerde Amerikaanse Stafford-reu van 6 jaar oud. Helaas is zijn eigenaar overleden en is hij hierom op zoek naar een nieuwe baas. Helaas weten wij hierdoor niet alles over zijn verleden, maar wij merken dat Chico in het begin een klein beetje onzeker kan zijn en even de kat uit de boom kijkt.

Hij kent de basiscommando’s en kan netjes mee lopen, en als hij even gewend is vindt hij het vaak ook erg leuk om even te kijken wat voor persoon hij aan de andere kant van de lijn heeft.

Lees hier meer over Chico >>>

Robijn (3)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Robijn heeft een toepasselijk naam, hij is namelijk prachtig stralend wit. Deze knul van 3 jaar zat bij zijn vinder al drie dagen onder de tuinbank te miauwen. Hij had een aantal wondjes en een gezwollen pootje. Hiervoor is hij nu behandeld. Robijn kan in het begin wat onzeker zijn, maar hij is dol op aandacht. Als het ijs is gebroken, ligt hij te rollebollen van plezier. Als je hem aait, snap je wel dat wasverzachter overbodig is. Robijn is op zoek naar een huis met tuin. Kleine kinderen zijn voor hem te spannend, met oudere kinderen zal het waarschijnlijk wel gaan. Het is niet bekend hoe hij op honden reageert. Met andere katten lijkt hij geen problemen te hebben, hij begint een gezellig praatje met ze.

Lees hier meer over Robijn >>>

Baymax (1,5)

© Dierenopvangcentrum Gouda

LET OP: Laat je niet alleen verleiden door deze mooie kop! Baymax valt namelijk uit naar alles wat voorbij komt. Hij is snel overprikkeld en het is moeilijk om zijn aandacht voor langere tijd vast te houden. Ben je nog niet afgeschrikt? En zie je dit als een uitdaging? Lees dan snel verder! Mooie Baymax zoekt een ervaren baas met veel tijd. Deze jongeman is pas 1,5 jaar en kon helaas niet meer bij zijn vorige baasjes blijven.

Lees hier meer over Baymax >>>

Rocky (4)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Rocky is een lieve, wat onzekere Amerikaanse Stafford van ruim 4 jaar. Hij zat eerst in het asiel van Spijkenisse en is daar afgestaan wegen een allergie bij het kleinkind. Omdat Rocky daar al erg lang in het asiel zat, hopen ze dat hij in Gouda wel snel een baasje vindt.

Rocky heeft in het begin even de tijd nodig om te wennen aan nieuwe personen, maar als hij je eenmaal kent, springt hij boven je uit van blijdschap. Je kan dan ook heerlijk met hem knuffelen en spelen met een balletje of stok vind hij helemaal het einde.

Lees hier meer over Rocky >>>

Ben je geïnteresseerd in een van de dieren? Het dierenasiel is momenteel gesloten door de coronamaatregelen, maar de dieren kunnen via een afspraak bezocht worden. Neem contact op via telefoonnummer 088-8113490 of mail naar [email protected] (vermeld hierbij ook je thuissituatie).


Meer over Dierenopvangcentrum Gouda ontdekken?

Dierenopvangcentrum Gouda dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Groenhovenweg 501, Gouda

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook...

Cute! Deze Goudse katten vinden het héél gezellig dat hun baasje thuiswerkt

Nu iedereen zoveel mogelijk thuiswerkt, wordt menig keukentafel omgebouwd tot kantoor. Prima te doen...

Wil je volgen: dit account plaatst foto’s van raamkatten in Gouda

Gouwenaars zijn maar wat gek op hun pluizige poezenbeesten. Ons best bekeken video is niet voor niks...
lammetjes kinderboerderij gouda

Wat schattig: de eerste lammetjes zijn geboren op kinderboerderij De Goudse Hofsteden

De lente is officieel begonnen bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Op zondag 8 maart zijn de ee...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.