7 x doen in Gouda dit weekend

Door Eva van Dantzig 10 november 2017

Yes, het is weer bijna weekend! En omdat het natuurlijk zonde is om lui op de bank te blijven hangen, hebben we zeven leuke activiteiten voor je uitgezocht: 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

KRUIM Comedy

Kruim Gouda
Foto: Facebook Kruim

Ze zeggen weleens: een goede grap mag wat kosten. Daarom staat de vrijdagavond bij KRUIM in het teken van comedy. Twee cabaretiers gaan hun nieuwe materiaal laten horen. Zo krijgt het publiek niet alleen kakelverse grappen te horen, ze bepalen met hun reactie ook wat er later in de theaters te zien is. Een gezellige, hilarische én bijzondere avond uit dus. Opgezweept door de MC geven de artiesten alles wat ze hebben en gaan alle remmen los. Vooraf, tijdens de pauze en na de show is er alle tijd om gezellig te kletsen en wat te drinken. En de brutale bezoeker durft het misschien wel aan om achteraf meteen z’n mening te geven aan de cabaretiers. 

Op vrijdag 10 november 2017 staan op het podium: Kristel Zweers en Jeroen Leenders

De deuren van Kruim’s Komedie gaan om 21.00 uur open. Je kunt gebruik maken van een combideal: een ticket plus de Kruimburger en huisgemaakte Rozevalfriet met mayo. Vergeet dan niet te reserveren en er om 18.30 uur te zijn. Voorverkoop via www.comedyticket.nl €12,50, tickets aan de deur op de avond zelf zijn €15,-. De burger combideal kost €22,50.

Kruim cafés

nu gesloten09:00 - 21:00

Klein Amerika 20, Gouda

Bekijk meer:cafés

Festival Door Elkaar

Festival Door Elkaar Gouda weekend
Foto: Facebook Door Elkaar

In Cultuurhuis Garenspinnerij vindt op zaterdag 11 november, van 14:30 tot 22:00 uur, een uniek cultureel festival plaats. Festival Door Elkaar is een samenwerking van mensen met en zonder verstandelijke beperking. Het is een spetterend feest met silent disco, schilder workshops, dansworkshop en een open podium. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Kijk hier voor het volledige programma.

Cultuurhuis Garenspinnerij muziek

vandaag gesloten

Turfsingel 34 , Gouda

Bekijk meer:muziek

Whiskyfestival

whiskeyfestival Gouda 11 november
Foto: Facebook Wijnhandel van Welie

Het Goudse Whiskyfestival zal zaterdag 11 november plaatsvinden in het Oude Stadhuys op de Markt. Het biedt alles wat de whiskyliefhebber, zowel beginner als de gevorderde zich kan wensen. Voor degene die wel zin heeft in een avondje uit, maar minder geïnteresseerd is in whisky, is er in de Burgerhal een loungeruimte waar je Gin-Tonic, wijn en speciaalbier kunt proeven. Je kunt hier toegang krijgen door middel van een side-ticket.

Koop je ticket hier.

Roze Party Heeeurlijk

Lizette Cafeetje Heeeurlijk Gouda ondernemer uitgelicht
Lizette van Eijk (rechts) Foto: Cafeetje Heeeurlijk

Zaterdagavond vanaf 20:00 uur staat Cafeetje Heeeurlijk weer op zijn kop met de Roze Party. Je raadt het al, de dresscode is roze! De avond staat vooral in het teken van héél véél gezelligheid. Zien we je daar?

Cafeetje Heeeurlijk cafés

nu gesloten16:00 - 00:00

Wijdstraat 2, Gouda

Bekijk meer:cafés

90’s & 00’s party

So What 90's en 80's party Gouda
Foto: Facebook So What!

Sing Hallelujah! Deze zaterdagavond even wat anders: de huisdj’s van So What! zullen jou voorzien met de grootste hits uit de 90’s en 00’s. Een avond om schaamteloos de Macarena uit te voeren en je eindelijk na zoveel oefenen onder de douche Wannabe van The Spice Girls kan laten horen. Een gezellig avondje throwbacks dus. Ben je geen lid, dan kost een kaartje 2 euro.

So What! discotheken

nu open17:00 - 05:00

Vest 30, Gouda

Bekijk meer:discotheken

Pubquiz

Pubquiz de Goudse Eend weekend Gouda
Foto: Facebookpagina De Goudse Eend

Hij komt er weer aan, de enige echt pubquiz van De Goudse Eend. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, film, eenden (hoe kan het ook anders) en bier! Je hebt dus nog even om je voor te bereiden. De quiz begint om 15:00 uur en zal rond 19:00 uur afgelopen zijn. Er kunnen maximaal 12 teams mee doen van 2 tot 4 deelnemers. Inschrijven kan aan de bar of via [email protected] Kosten zijn €10,00 per team.

Biercafé De Goudse Eend cafés

nu gesloten14:00 - 22:00

Wilhelminastraat 66, Gouda

Bekijk meer:cafés

Fiesta Sunday

Bodega 32 uit eten onder 15 euro Gouda
Foto: Facebookpagina Bodega 32

Fiesta like there’s no siesta! Aanstaande zondag organiseert Bodega 32 de eerste editie van Fiesta Sunday. Live muziek, heerlijke wijn en een bijzonder menu. Je kunt genieten van bruchetta, kip van het spit en crema catalana. Kosten, €17,50 p.p. Best een goede manier om het weekend af te sluiten toch? De Fiesta begint om 16:00 uur en eindigt om 20:00 uur.

Bodega 32 restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 20:00

Markt 32, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶