6 x de leukste dingen die je dit weekend kunt doen in Gouda

Door Eva van Dantzig 17 mei 2018

Nog even en dan kunnen we gaan genieten van ons welverdiende lange Pinksterweekend. Wat opvalt? Dit weekend is er enorm veel te doen in Gouda, wij zorgen ervoor dat je niets mist.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boem boem dingen!

keihard jandino
Foto: ANP

Zet 18 mei maar in je agenda, want hier wil je bij zijn! Na afloop van de voorstelling Keihard in De Goudse Schouwburg, gaan Jandino Asporaat & DJ Willy Whoo nog even KEIHARD door in Swing. Dat belooft dus een lekker feestje te worden. De afterparty begint om 23.30 uur en tickets kosten € 7.50 p.p. Ga je ook naar de show? Dan is de entree gratis op vertoon van je theaterticket. Tickets zijn hier te koop. 

Snoep en speelgoed in de aanslag

Avondviredaagse Gouda 2018
Foto: ANP

Op vrijdag 19 mei is de grote afsluitavond van de avondvierdaagse, waarbij alle groepen onder muzikale begeleiding naar de Markt lopen. Op de Markt kan je je vrienden, buurkinderen en kennissen die zich de afgelopen dagen de benen uit hun lijf hebben gelopen, belonen met een bloemetje of een lekkere zak snoep.

Avondviredaagse Gouda 2018

De avondvierdaagse gaat 15 mei weer beginnen: deze dingen wil je weten

Vanavond zie je ze weer in hele hordes voorbij komen. Mensen, kinderen en vlaggen door de straten va...

CityLife is back!

CityLife Gouda So What!
Foto: Peter Franken voor AD

So What! organiseert op zaterdag 19 mei voor de derde keer de thema-avond Stadsleven. Ze pakken groots uit met een avond die geheel in het teken staat van – je raadt het al – CityLife.  “Verwacht wederom Fissa met een hoofdletter F, confetti kanonnen, windmachines en een wet T-shirt contest. De bar staat vol met Flügel, sangria, Breezes en Smirnoff Ice om de sfeer er goed in te krijgen. De achterbar wordt omgetoverd tot Après Skihut. Dus haal je Von Dutch petje en Evisu broek uit de kast, vind de Gucci tas uit Turkije terug en ga gek in So What presents ‘Stadsleven’.”

Wil jij erbij zijn? Je kunt hier tickets bestellen.

CityLife Gouda So What!

CityLife komt even terug: waar schuren makkelijker was dan bier bestellen

Met je vrienden indrinken en tegen de wind in naar CityLife in Reeuwijk. Terwijl je in de rij stond,...

Kampioenswedstrijd Jodan Boys op FOX Sports

Zaterdag 19 mei om 11.30 uur is het zover, de kampioenswedstrijd van Jodan Boys 10. Er zijn er maar liefst elf camera’s aanwezig en kun je zomaar Ronald de Boer, Hans Kraay jr of Andy van der Meijde tegen het lijf lopen op sportcomplex Oosterwei.

KAMPIOENSKOORTS from FoxSports Creative NL on Vimeo.

jodanboys 10 fox sports

Lachen, kampioenswedstrijd Jodan Boys wordt misschien live uitgezonden op FOX

Uit bijna 1.000 aanmeldingen voor de actie Kampioenskoorts zit Jodan Boys 10 nu bij de laatste drie ...

Fiesta Sunday

borrelen in gouda
Foto: Facebookpagina Bodega 32

Op eerste pinksterdag, zondag 20 mei, organiseert Bodega 32 Fiesta Sunday. Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur om te komen genieten van een driegangenmenu voor maar € 17,50.

Spinning Jazz Sessions

Garenspinnerij Gouda

In samenwerking met StudioGonz en Restaurant de Kleischuur organiseert de Garenspinnerij op zondag 20 mei alweer de vijfde (en laatste) editie van ‘Spinning Jazz Sessions’. Je bent welkom van 14.30 tot 17.30 uur. Aansluitend is er voor belangstellenden een speciaal Jazzdiner bij de Kleischuur.

Als afsluiter voor dit seizoen: Eleonora’s Choice, de lekkerste Jazz & Bossa Nova muziek.  Na dit optreden gaan alle remmen los met het talent van Gouda. Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, is het belangrijk om je van te voren in te schrijven voor de sessie. Dat kan op [email protected]. Laat weten of je zingt of welk instrument je bespeelt en welk(e) nummer(s) je zou willen laten horen en stuur.

Dit wil je ook weten!

ijsselmarkt pinksteren Gouda 2018

Dit kun je doen met Pinksteren 2018 in Gouda

Lekker hé, zo’n ‘gratis’ dagje vrij met Pinksteren, dit jaar op zondag 20 en maandag 21 mei. Dat bet...
openingstijden supermarkten Pinksteren

Pinksteren 2018: dit zijn de openingstijden van de supermarkten in Gouda

Tijdens Pinksteren (zondag 20 mei en maandag 21 mei) naar de supermarkt? Dat kan, maar let wel even ...

 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.