6 x doen in Gouda dit weekend

Door Eva van Dantzig 3 november 2017

Wat zijn we met zijn allen toe aan weekend! Gelukkig is het bijna weer zo ver. Stilzitten is nergens voor nodig, wat er is weer genoeg leuks te doen in Gouda.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Friday Afternoon Drink

Friday afternoon drink de Zalm Gouda weekendtips
Foto: Facebook De Zalm

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Brasserie-Bar De Zalm een Friday Afternoon Drink, in de volksmond ook wel FAD genoemd. van 17:00 tot 00:00 worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven en kan je genieten van een cocktail en een lekker muziekje. Zien we je daar?

 

Bar-Brasserie De Zalm restaurants en horeca

nu gesloten09:00 - 01:00

Markt 34, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

R&B, Urban en Hiphop

via GIPHY

De zwoele vibe van ZWOEL waait over naar het Gouda en maakt zijn debuut in Woodies op vrijdag 3 november. Hiphop, R&B en Urban komen uit de speakers deze avond. Na succesvolle edities in Woerden staan de DJ’s paraat in Gouda. Een kaartje kopen is niet nodig, want het is gratis. Deuren gaan open om 23:00 uur, zorg dat je op tijd bent van na 01:30 uur kom je niet meer binnen!

Woodies discotheken

nu gesloten16:00 - 04:00

Zeugstraat 5, Gouda

Bekijk meer:discotheken

Kadomarkt

Kadomarkt Gouda
Foto: Star Promotions

Zaterdag zijn er op de Markt ongeveer 50 kramen te vinden met leuke cadeaus, kleding en lekkere hapjes. Ook over de kids is nagedacht, want zij kunnen zaterdag bungee jumpen op trampolines. Wellicht kun je alvast een leuk Sinterklaas/Kerst cadeau voor jezelf over de kinderen scoren op deze markt.

Mallemolenloop

Ook voor de sportievelingen onder ons is er dit weekend een leuk evenement, de Mallemolen loop. Afstanden zijn 3, 5,6 en 8,2 kilometer en de start is om 10:30 uur. Inschrijven kan via www.goudsemolens.nl/agenda-en-evenementen.

Pannenkoeken

Pannenkoeken eten goed doel Gouda
Foto: ANP

Dat dolfijntherapie positieve effecten heeft op de ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking, is bekend. Maar deze therapie is kostbaar. Om de therapie voor zijn dochter Ive mogelijk te maken gaat vader Jelle Bos 24 uur lang pannenkoeken bakken.

Iedereen is welkom om tussen vrijdag 3 november 11.00 uur en zaterdag 4 november 11.00 uur langs te komen om pannenkoeken te kopen. Het adres is: Helenahoeve 28 in Gouda. Ga voor bestellingen en meer informatie naar de Facebookpagina ‘Dolfijnen Therapie voor Ive.’

Speelgoedbeurs

Speelgoedbeurs Gouda
Foto: ANP

Tot vanavond 21.00 uur is het nog mogelijk om een verkoopnummer aan te vragen om uw speelgoed te verkopen op de Speelgoedbeurs in Gouda. De beurs vindt plaats op de Geerpolderweg 32 in Gouda Goverwelle. Vanaf 10.00 is de organisatie aanwezig.
Het speelgoed inleveren is mogelijk van 13.15 tot 14.15 uur en van 19.15 tot 20.15 uur. De verkoop is op zaterdag 4 november van 10.00 tot 13.00 uur.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Gouwenaars