6 x doen in Gouda dit weekend

Door Eva van Dantzig 12 januari 2018

Drie woorden, twaalf letters: het is weekend! Wat er allemaal te doen is in Gouda, hebben we zoals iedere week weer voor je in een handig lijstje gezet.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Opening HALLO fashion

hallo verhuizen Gouda
Tarissa de Wit

Zaterdag 14 januari gaat de nieuwe winkel van HALLO fashion & more open aan de Markt 53. Ze gaan gave prijzen weggeven en natuurlijk is er gezorgd voor een drankje, hapje en wat lekkere tunes! Je bent welkom vanaf 10.00 uur.

Hallo woonwinkels

Nu open10:00 - 17:30

Wijdstraat 53, Gouda

Bekijk meer:woonwinkels

Karaoke!

Karaoke weekendtips Gouda
Foto: Vasco DJW

Smeer je stem en blaas de zaal omver met je talent. Geen prijzen, geen platencontracten of carrières te verdelen, wel een hoop lol! Deze keer organiseert StudioGonz zaterdagavond 13 januari een speciale Ska Karaoke Editie van 21.00 tot 01.00 uur.

StudioGonz cafés

Vandaag gesloten

Turfsingel 36, Gouda

Bekijk meer:cafés

Beerpong tournament

Foto: Blake Lisk | Unsplash

Welke Gouwenaar is het best? Welk duo verheft zich tot het niveau van kampioen? Wie gaat er met de titel Beerpong Champion en de felbegeerde beker naar huis? 16 teams krijgen de kans zich te bewijzen in de arena. Ben jij een van deze dappere krijgers? Ben jij klaar voor de uitdaging? Koop nu je teamticket en neem je supporters mee! Er is ruimte voor 16 teams, dus wees er snel bij. Een beerpong-ticket voor twee personen kost 10 euro.

So What! discotheken

Vandaag gesloten

Vest 30, Gouda

Bekijk meer:discotheken

Het laatste rondje

ijsbaan Gouda om Stadhuis opening 2017

Zondag 14 januari is je laatste kans om een rondje om het Stadhuis te schaatsen. Geen zin om te schaatsen, maar wel om een feestje te vieren? Vanaf 20.00 uur wordt de Goudse IJsbaan traditioneel afgesloten met een groots slotfeest. Dit jaar met niemand minder dan The Originals​ en het Goudse DJ duo Käse Brüder! Kaarten zijn online te bestellen via http://bit.ly/2EUr9Ow.

Live jamsessie

ijsselhuis-museumhavencafe weekendtips Gouda
Foto: Facebook IJsselhuis Museumhavencafé

LIVE jamsessie met een mix van Flamenco, Jazz en wereldmuziek. Norbadenco speelt de flamenco, maar jamt ook graag andere stijlen. Op zondag komt hij van 14.00 tot 16.00 uur met vrienden muziek maken in het IJsselhuis Museumhavencafé. Altijd een verrassing wie hij mee neemt en wat voor muziek er wordt gespeeld. Toegang is gratis.

IJsselhuis Museumhavencafé restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Schielands Hoge Zeedijk 1, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Jazz on sunday

jazz-on-sunday Swing Gouda
Foto: Swing Twice

Lekkere live jazzmuziek van 15.00 tot 18.30 uur in een ongedwongen sfeer bij de Swing Gouda. Swing Twice nodigt gastmusici uit mee te spelen in het ‘jazzy jam’ blokje. Let op: eenmalig niet op de derde, maar op de tweede zondag van de maand! Entree is gratis.

Swing Gouda restaurants en horeca

Nu open10:00 - 23:00

Markt 24, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.