5 x weekend in Gouda: Borrelfabriek, Halloween en Culiwalk

Door Eva van Dantzig 27 oktober 2017

Begin maar vast met aftellen, want het is weer bijna weekend! Tijd dus om plannen te maken. Er is – jawel – weer heel veel te doen in Gouda. Dit zijn onze tips.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

BORRELFABRIEK

Borrelfabriek LF Gouda Weekend Gouda
Foto: LF Gouda

Vrijdag avond 21:00 tot 1:30 gaan de spots uit en lichtjes aan!
Een gezellige vrijdagavondborrel vol met hapjes, drankjes en dansjes. Maar vooral heel veel mooie mensen. Tijdens deze speciale editie, de aftrap, zullen ze met z’n allen de lichtjes ontsteken! Geniet van de adembenemende sfeer met een spannende Gin – Tonic, verfrissende cocktail of een ijskoud biertje. Tip: Het eerste uur hebben ze HAPPY HOUR (1+1) dus zorg dat je op tijd bent!

LF Gouda restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 23:00

Hoge Gouwe 189, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

IT’s Halloween

Halloween Gouda 2017 Feestwinkel kleding
Foto: Unsplash | Thomas Roberts

Precies 100 jaar geleden, was het pand van de Swing ook een leuke en gezellige bar, maar sinds 28 oktober 1917, gebeurde er iets vreemds. Het personeel leek bezeten, en enge figuren kwamen tevoorschijn. Volgens het mysterie keert dit verschijnsel eens in de 100 jaar terug.. Durf jij het aan om zaterdag 28 oktober naar binnen te lopen?

Dresscode: Zo eng mogelijk
Tijd: 23:00 tot 4:00 uur

Swing Gouda restaurants en horeca

nu gesloten10:00 - 03:00

Markt 24, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

30+ dansfeest

Gouda Studio's
Foto: Facebook Gouda Studio’s

Zaterdag 28 oktober staat er bij Cultuurpodium Gouda Studio’s een 30+ dansfeest op de agenda. Soul/funk partyband SoulXtreme zal deze avond het muzikale hoogstandje zijn. De 10-koppige partyband brengt je Soul, Dance en Funk-classics van verleden tot heden. Aanvang 21:30 Entree voorverkoop € 7,00, aan de deur € 8,00. Koop hier je kaartje in de voorverkoop.

Gouda Studio’s muziek

nu gesloten10:00 - 23:30

Oosthaven 12, Gouda

Bekijk meer:muziek

Culiwalk

VieJee's Gouda

Een wandeling door het historische centrum van Gouda, kennismaken met 4 restaurants, culinair genieten van 4-gangen, inclusief bijpassende wijn, wat wil een mens nog meer. Zondag 29 oktober kan het. Met de Culiwalk door Gouda wandel je langs Bij Ons, Brasserie Copper, Buiten eten+drinken en Viejee’s. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar [email protected] Kosten zijn 45 euro per persoon.

Haunted hapjes

So What eetcafé Haunted Hapjes Gouda Weekend
Foto: So What!

Zondag 29 oktober houdt So What! het Halloween gevoel nog even vast met het eetcafé Haunted Hapjes. Het menu bestaat uit bloedsoep met wormen, geamputeerde arme arm, begraafplaats met botten, onthoofde zombie en verse oogbollen met pudding en bloed. Schuif aan tussen 17:00 tot 22:00 uur. Koop je ticket hier!

So What! discotheken

vandaag gesloten

Vest 30, Gouda

Bekijk meer:discotheken
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶