4 x deze toffe moederdagcadeautjes shop je bij Geurts&zo

Aangeboden door Geurts&Zo 10 mei 2018

Met Moederdag in aantocht, kun je je maar beter op tijd oriënteren op een leuk presentje. Het blijft moeilijk om elk jaar weer een origineel cadeau te verzinnen. Gelukkig kan Anja van Geurts&zo je daar bij helpen. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mama’s plekkie

Alle mama’s verdienen hun eigen plekje in huis en daarbij hoort natuurlijk een leuk kussen. Dit kussent met Mama’s plekkie is een te leuk moederdagcadeautje.
Moederdag cadeau

Wat ruik je lekker…

Verras je moeder met een origineel geurend bloemetje. Het is ook nog eens leuk om neer te zetten en niet na één week uitgebloeid. Of laat jouw moeder weten dat je om haar geeft met deze blik gevuld met heerlijke snoephartjes. Een blikje liefde is altijd leuk om te krijgen.

Moederdag cadeau

Verwenmomentje

Moeders zijn het hele jaar door aan het zorgen voor iedereen om zich heen. Daarom verdienen ze af en toe een momentje voor zichzelf. Geef haar daarom een vers theetje, voetenbadje en de heerlijkste chocolade cadeau. Ook de zeephartjes in verschillende kleuren zijn leuk om cadeau te geven.
Moederdag cadeau

Altijd goed

Zit er niets leuks tussen of wil je jouw moeder zelf iets laten uitzoeken bij Geurts&zo? Dat kan natuurlijk ook. Met een cadeaubon in elk gewenst bedrag kan jouw moeder zelf iets leuks uitkiezen. Uiteraard wordt het prachtig voor jouw moeder ingepakt.

Moederdag cadeau

Geurts&zo Gouda

Anja van Geurts&zo: ‘Van complete outfit tot klein bedankje, we hebben van alles’

De kriebels om een eigen winkel te openen kreeg Anja al vroeg, op haar twintigste. "We woonden in Wa...

Geurts&Zo winkelen

Nu gesloten10:00 - 17:30

Stoofsteeg 22, Gouda

Bekijk meer:winkelen
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.