Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x buitenzwembaden op fietsafstand van Gouda

Door Eva van Dantzig 7 juli 2020

Niets lekkerder dan een verfrissende duik nemen in een buitenzwembad. In Gouda hebben we natuurlijk één zwembad, maar als je geen bezwaar hebt tegen een stukje fietsen zijn er nog een paar leuke zwembaden te vinden in de omgeving van Gouda.

Let op: alle buitenzwembaden houden zich aan de regels van het RIVM. Kijk van te voren goed op de website van het zwembad dat je wil bezoeken voor de meest actuele informatie.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Groenhovenbad

©Sandra Zeilstra

We beginnen lekker dichtbij huis. Het Groenhovenbad vind je in Gouda op 11 minuten fietsen vanaf de Markt in Gouda. Er is een buitenbad (25 x 10 meter) met stroomversnelling, waterelementen, een bubbelbank en een glijbaan. Speciaal voor de kleintjes zijn er twee peuterbaden met glijbanen en kleinere waterelementen. Het buitenbad is omgeven met een recreatie- en ligweide. Hier staan speeltoestellen, picknicktafels en er is een pannaveld om te voetballen. Het buitenbad is ieder jaar geopend in de maanden april tot september.


Meer over Groenhovenbad ontdekken?

Groenhovenbad zwembaden

Geopend09:00 - 17:00

Tobbepad 4, Gouda

Bekijk meer:zwembaden

De Loete

© Vlister Openlucht Baden

Op 21 minuten fietsen van de Markt in Gouda vind je buitenzwembad De Loete. Dit zwembad in Haastrecht heeft een buitenbad (25 x 17 meter) met een trimbaan voor de liefhebber die graag baantjes zwemt. Ook zijn er twee duikplanken, peuterbad en fijne ligweide.

Kijk hier voor meer informatie >>>

Ons Polderbad

©Pim Mul

In Stolwijk vind je buitenzwembad Ons Polderbad. De fietstocht van zo’n 23 minuten leidt je door de prachtige polder en is dus zeker geen straf. In het diepe bad (25 x 16,5 meter) kun je dagelijks baantjes
trekken. Er zijn ook twee duikplanken, twee glijbanen, een peuterbad en een grote ligweide.

Kijk hier voor meer informatie >>>

De Fuut

©Pim Mul

In Reeuwijk vind je zwembad De Fuut. In 21 minuten fiets je naar dit fijne zwembad van 25 meter. Ze hebben hier een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot twee meter diepte, een kleine glijbaan, speelmaterialen voor in het zwembad en een grote ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen.

Kijk hier voor meer informatie >>>

De Baan

©Frank de Roo

Buitenzwembad De Baan vind je in Gouderak, op 20 minuten fietsen vanaf de Markt in Gouda. Ze hebben hier twee fijne zwembaden, een duikplank, peuterbad, speeltuin en fijne ligweide.

Kijk hier voor meer informatie >>>

Lees ook:

Restaurant Jean Marie stopt: het echtpaar gaat emigreren naar Zuid-Frankrijk

Na 29 jaar stopt restaurant Jean Marie. Chef-patron Jan (60) en gastvrouw-sommelier Marieke (52) Har...

Zoveel coronaboetes zijn er uitgedeeld in Gouda

Wie zich niet aan de coronamaatregelen houdt, riskeert een boete. Dat weet iedereen. Maar hoe groot ...

7 x deze huizen staan sinds dit weekend te koop in Gouda

We snappen natuurlijk dat iedereen in Gouda wil wonen, het is nou eenmaal de mooiste stad van Nederl...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.