Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het asiel van Gouda zit bomvol katten: deze 8 eenzame lieverds zoeken een baasje

Door Kirsten Spooren 19 juni 2019

Aahw, kijk nou. Dit breekt toch het hart van iedere dierenvriend? Er zitten momenteel zeven katten in het Opvangcentrum Gouda die met smart op een nieuw baasje wachten. Ben jij op zoek naar een kat? Kijk dan of één van deze lieverds je nieuwe vriendje kan zijn. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Nova

© Dierenopvangcentrum Gouda

Deze gezellige dame kwam binnen met haar twee kittens. De kittens hebben ondertussen het nest verlaten en nu is het tijd dat Nova een lief, nieuw baasje krijgt. Toen ze gevonden werd, was ze sterk vermagerd. Gelukkig vlogen de kilo’s er weer aan met goede voeding.

Nova vindt aaien en kroelen erg lekker, maar soms bouwt ze spanning op waardoor ze kan uithalen. De kunst is dan ook om goed op haar lichaamstaal te letten. Hierom plaatst het asiel Nova niet bij kinderen. Een buitenverblijf is wel handig, aangezien ze gewend is om buiten te lopen.

Interesse in Nova? Lees hier meer over haar >>>

Miley

© Dierenopvangcentrum Gouda

Deze kleine dame is 1 jaar oud. Miley is ontzettend gezellig en ze vind het heerlijk om op schoot te liggen en lekker te kroelen. Waar Miley het niet zo op heeft zijn andere katten. Zodra zij deze ziet, blaast zij die het liefst weg. Het asiel zoekt daarom een rustig huis voor haar waar geen andere dieren of kinderen zijn. Miley wil graag bij haar nieuwe baasje lekker naar buiten kunnen voor een ommetje en frisse neus.

Interesse in Miley? Lees hier meer over haar >>>

Wollie

© Dierenopvangcentrum Gouda

Wollie dankt haar naam aan haar lekker wollige vacht. Ze is een mooie zwart-witte poes van 8 jaar oud. Ze heeft het zwaar gehad in haar leventje. Ze heeft een tijdje in een huis gewoond waar ze niet goed behandeld is. Daarna is ze terecht gekomen bij een mevrouw waar het ook niet helemaal mee klikte. Ze is getraumatiseerd en heeft daarom wel een beetje een gebruiksaanwijzing. Ze is wat afwachtend en vertrouwt niet alles en iedereen meteen. Door te blazen waarschuwt ze dat ze het allemaal een beetje spannend vindt. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden, maar bij onverwachte geluiden of bewegingen kan ze ineens boos worden.

Interesse in Wollie? Lees hier meer over haar >>>

Sherry

© Dierenopvangcentrum Gouda

Lieve arme Sherry. Binnengebracht met neurologische problemen. Hij viel constant om en lag heel erg te shaken. Hij heeft dan ook eerst een tijd bij de dierenarts gezeten voordat hij naar de opvang kwam. Zijn bloedwaardes zijn goed en ook al zijn organen werken. Hierdoor weet de dierenarts niet wat hij heeft, maar wel dat hij ontzettend lief is en gewoon een kwalitatief goed leven kan hebben. Het asiel is voor Sherry op zoek naar een appartement waar hij enig huisdier is en waar geen drukte is. Het is belangrijk dat er geen trappen in huis zijn waar hij af kan vallen.

Interesse in Sherry? Lees hier meer over hem >>>

Balou

© Dierenopvangcentrum Gouda

Balou is een rustige, schrikachtige, maar erg lieve kater van 10 jaar. Hij was een verwilderde kat, maar hij kwam uiteindelijk geregeld bij mensen naar binnen. Daarom is hij naar het asiel gebracht. Hij was in het begin nog erg bang, maar na verloop van tijd groeide het vertrouwen. Na ongeveer een jaar kwam hij ook op schoot en liet hij zich uitgebreid aaien. Omdat hij nu wat socialer is met mensen is, zoekt het asiel voor hem een rustig huis met tuin, bij iemand die veel geduld heeft.

Interesse in Balou? Lees hier meer over hem >>>

Zilver

© Dierenopvangcentrum Gouda

Zilver is een mooie dame van 5 jaar oud. Ze is niet echt dol op aaien, maar ze vindt het wel fijn om bij je te zijn. Als ze eenmaal gewend is komt ze zelfs op schoot. Ze heeft langere tijd op straat gezworven en heeft in eerste instantie even flink geprotesteerd toen ze opeens in het asiel belandde. Maar ze kreeg gelukkig al snel door dat de bedoelingen goed waren. Zilver is dol op spelen, dat vindt ze geweldig. Het asiel zoekt wel een huis zonder andere dieren of kinderen.

Interesse in Zilver? Lees hier meer over hem >>>

Houdini

© Dierenopvangcentrum Gouda

Houdini is een knappe kater van ongeveer 3 jaar oud. Hij was binnen gebracht omdat hij op straat liep met een abces aan zijn poot, dus hij was een beetje ontgoocheld. Inmiddels is hij na een kuurtje en pijnstilling lekker opgeknapt en klaar voor een nieuw en gezellig huis. Houdini is nog erg speels en is graag bij je. Wel kan hij soms overprikkeld raken met aaien, dus het is dan goed om op zijn lichaamstaal te letten.

Interesse in Houdini? Lees hier meer over hem >>>

Oechi

© Dierenopvangcentrum Gouda

Oechi is een lieve rustige poes van nog geen 2 jaar oud. Ze heeft een nestje kittens gehad in een gastgezin en zoekt nu een fijn thuis. Ze vindt rustige kinderen heel leuk, vooral als ze haar veel aandacht geven, want Oechi wil heel graag geaaid worden en ze ligt ook graag op schoot. Van honden en andere katten moet ze niets hebben, die viel ze in het gastgezin gewoon aan.

Interesse in Oechi? Lees hier meer over haar >>>

Heb je interesse in één van de katten? Neem dan contact op met het Dierenopvangcentrum Gouda en maak een afspraak.


Meer over Dierenopvangcentrum Gouda ontdekken?

Dierenopvangcentrum Gouda dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Groenhovenweg 501, Gouda

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook…

kinderboerderij de goudse hofsteden

Ahw, dit is te schattig: we gingen op kraamvisite bij de Kinderboerderij de Goudse Hofsteden

Het allerleukste aan de lente? Al het babynieuws natuurlijk! Geitjes, ezeltjes, lammetjes; zelfs wan...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.