Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gouwenaars Arjen en Gail zijn ten einde raad: “Onze kat Pepper is vermist”

Door Kirsten Spooren 24 juni 2019

Afgelopen februari spraken wij met Gail en Arjen voor onze rubriek ‘verhuisd voor de liefde‘. Het stel leerden elkaar vijf jaar geleden kennen via de datingsite Pepper en vernoemden zelfs hun kat naar de website. Nu zijn Gail en Arjen ten einde raad, want de vriendelijke rode kater wordt vermist. 

“Pepper is sinds 12 juni vermist”, vertelt Gail ons. “Hij is nog nooit langer dan 24 uur weggeweest, dus we maken ons echt enorme zorgen. Vooral nu die hittegolf eraan komt. We hebben ondertussen al van alles gedaan: 300 flyers in de buurt verdeeld, posters in de buurt opgehangen, social media ingezet, dierenarts, dierenambulance, dierenopvangcentrum en Amivedi ingelicht en iedere avond/nacht zoeken.”

Beloning

“Tot op heden nog geen enkel spoor. Hij is gechipt en heeft een blauw halsbandje met een adreskoker om. Daarom hebben we goede hoop dat hij nog ergens rondloopt. Ondertussen zijn wij echt ten einde raad en proberen de vermissing van Pepper zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen, niet alleen in onze wijk Korte Akkeren, maar in heel Gouda. We hebben ondertussen ook besloten dat we een beloning van € 200 willen geven aan degene die Pepper weer veilig thuis brengt. Wij en zijn zusje Puck missen hem verschrikkelijk en we maken ons ontzettende zorgen.”
Update 18-7: Pepper is gevonden, maar helaas overleden. Er hoeft dus niet meer uitgekeken te worden naar Pepper. Gail en Arjen willen iedereen bedanken voor de hulp, lieve berichten en voor het uitkijken naar Pepper. 
Lees ook…

Verhuisd voor de liefde: Arjen (47) en Gail (38) vonden elkaar online

Ah, de liefde. Heerlijk wegzwijmelen bij mooie verhalen met een happy ending. Omdat we erg vrolijk w...

Meer over

Dieren

adv.