Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze vijf dingen wist je echt nog niet over Brokken & Zo XXL

Aangeboden door Brokken & Zo XXL 24 april 2019

Op 18 juni 2016 is Brokken & Zo XXL geopend. Ook wel versie 2.0 genoemd. Deze mega vestiging van 3.200 m² is gelegen aan Burgemeester van Reenensingel. Naast gewoon een dierenspeciaalzaak kun je er nog véél meer vinden. Deze vijf dingen wist je nog niet over Brokken & Zo XXL:

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Hondenwasstraat

Brokken&Zo XXL Hondenwasstraat

Het overkomt elke hondenbezitter wel eens, net aan het einde van de wandeling springt je hond in de meest vieze sloot die je maar kunt bedenken. Dan is de hondenwasstraat bij Brokken & Zo XXL de uitkomst! Hier kun je jouw hond wassen en droog blazen. Geen rommel in de badkamer en geen last van je rug. Ideaal, toch?


Meer over Brokken & Zo XXL ontdekken?

Brokken & Zo XXL dierenwinkels

Gesloten09:00 - 21:00

Burgemeester van Reenensingel 109, Gouda

Bekijk meer:dierenwinkels

Kattencafé

Brokken&Zo XXL Kattencafé

Zoetje, Verkeerd, Mokka en Latte zijn de vier geweldige raskatten die je bij Brokken & Zo XXL graag begroeten in het kattencafé. Onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie kun je met ze knuffelen of spelen. Katten gaan heel spaarzaam met hun energie om, dus kan het gebeuren dat ze soms liggen te slapen. Maar niet getreurd, er liggen gezelschapsspellen om te doen.

Hondenspeeltuin

Brokken&Zo XXL hondenspeeltuin

Is het buiten te warm om te spelen of durf je jouw hond niet los te laten? Kom dan gezellig naar de indoor hondenspeeltuin bij  Brokken & Zo XXL. Er staan leuke speeltoestellen om een parcours af te leggen. Gewoon rennen achter een balletje aan kan natuurlijk ook!

Lunchroom

Brokken & Zo XXL

Zin in een high tea, een lunch of gewoon een kopje koffie met gebak? Bij Brokken & Zo XXL bereiden ze de lekkerste hapjes voor je. Ook ben je hier aan het goede adres voor een vergadering of feestje. Bekijk hier de menukaart >> 

Onder-waterwereld

Brokken & Zo XXL aquariumafdeling

Ook zo gek op vissen? Bij Brokken & Zo XXL kun je jouw hart ophalen. Op ruim 450 vierkante meter vind je alles voor een gezelschapsaquarium of vijver. Natuurlijk met deskundig advies.

Winkelplezier

Foto: indebuurt Gouda

Op zoek naar iets voor jouw huisdier? Bij Brokken & Zo XXL heb je ruime keus uit hoogwaardige voeding, verantwoorde snacks en originele accessoires. Trimsalon, dierenarts, hondenschool, knaagdierhotel, kinderfeestjes, lunchroom, kattencafé… alles onder één dak. En natuurlijk makkelijk bereikbaar én gratis parkeren.

Dierenliefde

Brokken & Zo XXL
Ter illustratie Foto: Unsplash

Geen dierenspeciaalzaak zonder dieren, toch? Niks leuker dan even een kusje van een koi of een knuffel van Bikkel. Tegenwoordig hebben ze bij Brokken&Zo XXL ook twee kleine biggetjes. Unox & Knorr. Hoe leuk!

Lees ook:

paasontbijt 2019 Gouda

Goudse bucketlist: wij gingen naar het paasontbijt met duizend andere Gouwenaars

Eten, dat doen wij het liefst. En hoe leuk is het om dit samen met meer dan duizend andere Gouwenaar...
Wokamor thuisbezorgd Gouda top 5

Dag kilo’s! 5 x deze gezonde gerechtjes worden thuisbezorgd

April is een leuke maand, talloze paasontbijtjes, brunches en chocolade-eitjes. Hartstikke leuk, maa...
cultuur gouda

Plassen, parkeren en meer praktische info over Koningsnacht 2019 in Gouda

Ben jij klaar voor Koningsnacht? Het belooft een mooi feestje te worden, vrijdag 26 april. Natuurlij...
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.