Baasje gezocht: kat Santa kwijlt van plezier

Door Eva van Dantzig 11 januari 2018

Iedere week worden er dieren naar het asiel gebracht om verschillende redenen. Daarom starten wij deze week met de rubriek ‘baasje gezocht’. Al eerste is Santa aan de beurt. Een kater van 4 jaar oud.

Ho ho ho, Santa Claus is alweer vertrokken, maar kat Santa zit al sinds 21 december in de dierenopvang. Het has mooi geweest als hij met de kerst al in zijn nieuwe huisje zat, maar nu gaan we voor een geweldige start van het nieuwe jaar.

Heb jij een gezellig huis met tuin? Hou je van een goed gesprek en wil je met Santa spelen met een speelhengel? Vind je het ook zo gezellig staan als een kat af en toe een beetje kwijlt van plezier? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken. Deze Santa heeft geen arreslee, dus je moet het vervoer zelf regelen. Het is niet bekend hoe hij op honden of kleine kinderen reageert. Oudere kinderen zullen vermoedelijk geen probleem zijn. Andere katten heeft hij in de opvang geen problemen mee, maar hij zoekt ze ook niet op. Santa doet zijn eigen ding. Deze knappe vent is 4 jaar.

Heb je interesse in Santa, kom dan langs bij dierenbescherming Gouda.

Dierenopvangcentrum Gouda dierenopvang

nu gesloten13:00 - 16:00

Groenhovenweg 501, Gouda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren