Baasje gezocht: 20 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ben jij op zoek naar een spinnend vriendje of een trouwe viervoeter? In het dierenasiel van Gouda wachten honden en katten met smart op een nieuw baasje. Deze lieve huisdieren zitten momenteel in het dierenasiel Dierenopvangcentrum Gouda.

Maylo (4)

Deze lieve jongeman is bijna vier jaar oud en een oprecht blij ei en stuiterbal tegelijk. Echter heeft hij nog wel wat begeleiding nodig tijdens zijn verdere leven. Hij vindt alles spannend en kan als reactie uitvallen. Een huisje met rust en veel ruimte is dan ook wat Maylo zoekt. Ook heeft hij een actief baasje of baasjes nodig die willen bewegen, begeleiden en trainen! Want dit koppie zoekt naast heel veel knuffels ook heel veel uitdaging.

Lees hier meer over Maylo >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Zwieber (1)

Dit is Zwieber. Een kleine, maar lieve hond van één jaar oud. Hij is in het asiel terecht gekomen, omdat zijn gezondheid achteruit ging en zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Het gaat ondertussen alweer stukken beter met hem. Zwieber is op zoek naar een rustig huisje zonder kinderen, maar andere dieren zijn over het algemeen geen probleem. Doordat Zwieber nog zo jong is, moet hij nog veel leren en nog opgevoed moeten worden.

Lees hier meer over Zwieber >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Paco (4)

Dit is Paco, een mooie cyper-witte kater. Na het overlijden van zijn eigenaar is hij in het asiel terecht gekomen. Hier vind hij het allemaal nog erg spannend en begint langzaamaan te wennen. Paco is op zoek naar een rustig huishouden, waarbij hij alle tijd krijgt om te wennen en hier niet in wordt gedwongen. Een huis zonder honden en kinderen is ideaal, een andere kat is oké zolang deze hem ook de ruimte geeft. Als hij eenmaal gewend is, dan wil Paco wel naar buiten kunnen.

Lees hier meer over Paco >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Pepper

Ben je op zoek naar een sidekick? Een viervoetige schaduw die graag in alles wil assisteren?
Eentje die niet alleen fysieke en emotionele support geeft bij je dagelijkse taken, maar ook zijn best doet om je lachspieren soepel te houden? Als sidekick heb je aan Pepper je handen vol, andere dieren worden dan ook niet op prijs gesteld door hem.

Pepper heeft ook een ‘dark side’! Hij ziet er super schattig uit, hij is prachtig om te zien, hij is enorm grappig om naar te kijken en met zijn soms bambi oogjes weet hij iedereen te verleiden. Hij heeft ook energie voor 10 en dit kan niet altijd goed uitpakken. Hij speelt met alles dat op zijn pad komt en hoewel dit nu nog zorgt voor hilarische momenten, kan dit later lastig worden.

Lees hier meer over Pepper >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Fien (6,5)

Fien is een lieve poes en gek op aandacht. Ondanks dat ze slechtziend is, is het een echte gezelligheidskat. Ze speelt graag met balletjes en muisjes. Soms kan ze te enthousiast worden en zachtjes bijten, maar ze bijt niet door. Ze is op zoek naar een rustig huishouden, waarbij haar nieuwe baasje(s) voldoende aandacht aan haar kan geven. Doordat ze slechtziend is, vind ze het fijn als alles op een vaste plaats staat, zodat ze haar weg goed kanvinden. Naar buiten wil ze wel, maar een afgesloten balkon is wegens haar slechte zicht meer dan voldoende.

Lees hier meer over Fien >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Muis (1,5)

Arme Muis. Hij is in het asiel terechtgekomen omdat hij niet gelukkig was in zijn vorige huis. Het werd hem te druk. Na de komst van de nieuwe baby was de emmer vol en liet hij dat ook goed merken door overal te plassen. Daarnaast bleek hij ook een blaasontsteking te hebben, al zou dat ook door de stress kunnen komen. Muis is op zoek naar een rustig huisje zonder kinderen en andere katten, waar hij lekker op zijn gemak kan zijn. Uiteindelijk wil hij, als hij eenmaal gewend is, wel naar buiten kunnen.

Lees hier meer over Muis >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Kittens Rosie & Jamie

Dit kitten powerkoppel bestaat uit Rosie en Jamie. Twee gekke en drukke kittens. Gek op spelen, klimmen, klauteren en rennen. Rosie is een klein zwart-wit poesje van vijf maanden oud en Jamie een rode kater van acht maanden oud. De twee zijn ook gek op elkaar en daarom willen ze ook samen geplaatst worden. Een huis met andere katten en kinderen is geen probleem, zolang er maar een tuin aanwezig is. Ze moeten hun energie ergens kwijt.

Lees hier meer over Rosie en Jamie >

Blake & Shake (1,5)

Blake en Shake, broer en zus van 1,5 jaar oud. Onafscheidelijk maar wel met een deuk in het vertrouwen. Achtergelaten door hun vorige eigenaar, maar gelukkig snel opgevangen. Helaas zijn ze niet meer opgehaald en nu op zoek naar een nieuw baasje. Ze zoeken een rustig huisje zonder kinderen en dieren, maar wel met een baasje die ze de tijd gunt om te wennen. In de toekomst willen ze graag weer naar buiten kunnen en is wat hulp met de verzorging van de vacht erg welkom.

Lees hier meer over Blake & Shake >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Lolli (3)

Arme Lolli. Ze was haar vlooien zo zat, dat ze het heft in eigen hand… eeeeh, poot nam. Ze wilde zo graag geholpen worden. Ze stapte op een bootje totdat de eigenaar van de boot haar vond. Uiteindelijk is ze in het asiel terecht gekomen en is ze gelijk van de vlooien afgeholpen. Nu ze van al deze ellende hersteld is, is ze klaar voor een nieuw huisje. Lolli is een nieuwsgierig poesje en komt graag kijken wat je aan het doen bent. Ze zoekt een rustig huisje met een tuin, zodat ze uiteindelijk weer naar buiten kan.

Lees hier meer over Lolli >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Kittens Pickle & Pepita

Deze twee kittens hebben een tijdje buiten geleefd, totdat iemand zich over hen had ontfermd. Na aankomst in het asiel was het letterlijk de kat uit de boom kijken. Ondertussen kunnen ze bij rustige benadering geaaid worden. Deze twee zijn dan ook zoekende naar een huisje met een baasje die ze rustig de tijd gunt om te wennen. Kinderen en honden zijn niet welkom, een andere sociale kat is daarentegen wel welkom. Het kan ze zelfs helpen om te groeien in vertrouwen.

Lees hier meer over Pickle en Pepita >

Noah

Noah is net als zijn broers in een natuurgebied gevonden. Zijn broers lieten zich wat makkelijker vangen en zijn ondertussen al gesocialiseerd en geplaatst. Noah was daarentegen wat slimmer en liet zich niet makkelijk vangen. Inmiddels zit hij in het asiel en vind hij alles nog erg spannend. Hij heeft nog wat meer tijd nodig om meer vertrouwen op te bouwen. Dit kan in het asiel, maar het is nog mooier als dat in een rustig huisje kan doen waar ook een al een sociale kat woont. Hij kan zich daar aan optrekken en zich ontwikkelen als lieve en sociale kat.

Lees hier meer over Noah >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Julia (1,5)

Julia is een mooi schildpadpoesje van pas anderhalf jaar oud. Toch heeft ze in deze tijd al genoeg avonturen beleefd. Zij is gevonden met haar kittens, die zijn ondertussen al naar hun nieuwe huisje. Nu is ook de tijd voor Julia om een nieuw huisje te vinden. Dit duurde wat langer vanwege haar oog. Deze zal nooit meer hetzelfde zijn, maar ze heeft er geen last van. Julia is een poesje dat graag haar eigen gangetje mag gaan. Soms komt ze gezellig even bij je in de buurt liggen, soms zoekt ze een rustiger plekje. Het lijkt haar heerlijk om bij haar nieuwe huisje lekker buiten te kunnen rond struinen.

Lees hier meer over Julia >

Foto: dierenopvangcentrum Gouda

Loesje

Dit is Loesje, 11 maanden oud en een echte knuffelaar. Zodra ze je ziet komt ze gelijk op je af en kan ze helemaal in het knuffelen op gaan. Ze is als zwerver bij het asiel terecht gekomen, maar ze is eigenlijk allang weer klaar voor een nieuw avontuur. Loesje is een gezellig poesje en hoopt ook op een gezellig huisje en tuin.

Lees hier meer over Loesje >

Foto: dierenopvangcentrum Gouda

Bollo (6,5)

Bollo vindt alles maar spannend en is zoekende naar een huisje wat hij eigen kan noemen. Een rustig huisje met tuin is dan ook meer dan voldoende. Andere dieren en kinderen hoeven voor hem niet per se, veel te spannend allemaal. Hij zal zeker tijd nodig hebben om te wennen, maar als hij door heeft dat het goed zit, dan vind hij het heerlijk om geaaid te worden.

Lees hier meer over Bollo >

Foto: dierenopvangcentrum Gouda

Happytail (8,5)

Deze kroelkip heet Happytail en zij is eigenlijk altijd blij. Ondanks dat ze een korte staart heeft en een half jaar op straat geleefd heeft is haar humeur altijd goed. Dit kan alleen veranderen als er andere katten in de buurt komen. Ze is dan ook zoekende naar een huis waar zij de enige kat is, daar maak je haar het meest gelukkig mee.

Lees hier meer over happytail >

Foto: dierenopvangcentrum Gouda

Caro (3)

Caro is een lieve, mooie dame en zwervend aangetroffen. Ze vindt alle nieuwe dingen heel erg spannend en heeft dan ook de tijd nodig om ergens aan te wennen. Ze heeft een mooie vacht, maar het verzorgen kan pas goed nadat ze gewend is. Ze is daarom ook zoekende naar een rustig huis met eigenaar die haar op haar eigen tempo laat wennen. Zodra ze eenmaal gewend is, wil ze ook graag naar buiten kunnen.

Lees hier meer over Caro >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Bleach (6)

Zijn naam zegt het al. Bleach is een prachtige witte kater met mooie gele ogen. Hij is op straat gevonden en helaas is zijn vorige baasje niet gevonden. Deze jongen is op zoek naar een rustig huisje zonder andere dieren. Hij wilt zijn personeel namelijk liever niet delen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn geen probleem, jonger is onbekend. Verder is hij gek op knuffelen en wil hij in de toekomst ook graag weer naar buiten kunnen.

Lees hier meer over Bleach >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Nieuw maatje gespot?

Neem dan contact op via e-mail met Dierenopvangcentrum Gouda. Bij interesse kun je uitsluitend reageren via [email protected].

Meld hierbij je:

 • Naam en Telefoonnummer
 • Gezinssamenstelling en leeftijden van de gezinsleden
 • Zijn er andere dieren in huis en zijn deze andere diersoorten gewend? En wat zijn de leeftijden?
 • Heb je een balkon of een tuin waar de kat/hond op of in mag?
 • Welke tijd en dagen ben je beschikbaar voor kennismaking?
 • Ga je binnenkort met vakantie?

Dierenopvangcentrum Gouda

4,5
(133)

Groenhovenweg 501, 2803 DL Gouda

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Dieren

Ga naar “Baasje gezocht: 13 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 13 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ga naar “Baasje gezocht: 9 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 9 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ga naar “Baasje gezocht: 5 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 5 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Eerste twee boeken gratis lenen met de BiebApp”

Eerste twee boeken gratis lenen met de BiebApp

 • Stadsbibliotheek Gouda
 • Geldig t/m 8 maart 2023
evenementen maart gouda
Ga naar “Alle Perla koffiebonen van € 21,57 voor € 14,38”

Alle Perla koffiebonen van € 21,57 voor € 14,38

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50”

CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Alle AH Scharrel- kipschnitzels 2 stuks 2 stuks € 4,50”

Alle AH Scharrel- kipschnitzels 2 stuks 2 stuks € 4,50

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Personal trainer gezocht voor fit20 Gouda (interne opleiding, dus vooropleiding niet verplicht)”

Personal trainer gezocht voor fit20 Gouda (interne opleiding, dus vooropleiding niet verplicht)

 • Fit20 Gouda
 • Parttime

Topper

Ga naar “Taxichauffeur zorgvervoer bij Geukes Taxi”

Taxichauffeur zorgvervoer bij Geukes Taxi

 • Geukes Taxi
 • Parttime

Topper

Agenda

Ga naar “Gluren bij de buren 2023”

Gluren bij de buren 2023

 • 5 februari 2023
Ga naar “Huiskamerconcert aan de IJssellaan”

Huiskamerconcert aan de IJssellaan

 • T/m 31 dec
Ga naar “Goudse Hofstedendagen”

Goudse Hofstedendagen

 • Van 3 jun t/m 4 jun
goudse hofstedendagen
Ga naar “Zeldzaam Mooi Markt”

Zeldzaam Mooi Markt

 • Markt
 • 5 maart 2023
Ga naar “Expositie Fotokring Groene Hart”

Expositie Fotokring Groene Hart

 • Cultuurhuis Garenspinnerij
 • T/m 16 feb