Baasje gezocht: 16 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ben jij op zoek naar een spinnend vriendje of een trouwe viervoeter? In het dierenasiel van Gouda wachten honden en katten met smart op een nieuw baasje. Deze lieve huisdieren zitten momenteel in het dierenasiel Dierenopvangcentrum Gouda.

Wheels

De arme schat zat vast in een boom. Nadat ze bijna gered was, zag ze een kans om te ontsnappen en rende ze weg. Uiteindelijk werd je gevangen en naar het asiel gebracht. Wheels wist niet wat haar overkwam en had een paar weken nodig om tot rust te komen. Stiekem is Wheels dol op knuffelen en kan ze goed voer zeer waarderen. Ze zoekt nu een rustig huisje zonder dieren en kinderen waar ze haar leventje kan leiden zoals zij het wilt. Geef jij haar die warme mand?

Lees hier meer over Wheels >

Foto: dierenopvangcentrum Gouda

Ozzy (12)

Dit is Ozzy en hij is GEK op kroelen. Deze lieverd is op zoek naar een huis waar hij de enige kat is. Het is een blij ei met wat last van staar en van zijn schildklier. Geen grote problemen en hij kan zeker nog een aantal jaren vooruit. Met oudere kinderen kan Ozzy prima overweg, honden en kleine kinderen is niet bekend. Wel gaat hij graag naar buiten, een tuin is dus wel een must.

Lees hier meer over Ozzy >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Uzum (3,5)

Uzum is een hele lieve poes van 3,5 jaar oud. Ze is gek op aandacht en geaaid worden. Als zij de keuze krijgt tussen spelen en knuffelen, dan is die beslissing snel gemaakt. Helaas is ze erg stressgevoelig en daarom op zoek naar een huisje zonder kinderen en andere dieren. Een tuin is wel welkom, zodat ze na gewenning ook een frisse neus kan halen.

Lees hier meer over Uzum >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Jimmy (3,5)

Jimmy is een hele lieve en rustige kater van 3,5 jaar oud. Gek op aandacht, ligt graag op schoot, maar kan soms wat stressgevoelig zijn. Hij is op zoek naar een rustig huisje waar zich geen andere dieren of kinderen bevinden. Hoe minder hectiek, hoe beter voor Jimmy. Wel wilt hij een frisse neus kunnen halen, dus een afgezette tuin is wel fijn.

Lees hier meer over Jimmy >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Kitten Marloes

Marloes is samen met haar broer en zussen gevonden toen ze al wat ouder waren. Gewenning aan mensen is nog wel nodig. Marloes is over het algemeen een rustig meisje die eerst even de kat uit de boom kijkt. Ze kan zich tijdens het spelen tot een wat wildere versie ontpoppen en houdt er van om achter de speelhengel of andere speeltjes aan te rennen. Als ze op haar gemak is dan komt ze op schoot en laat ze zich ook al aaien.

Lees hier meer over Marloes >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Kitten Nena

Nena is net als Marloes samen met haar andere zus en broer gevonden. Ze vindt het dan ook nog spannend om dicht bij mensen te komen. Na gewenning is ze gek op spelen met de speeltjes. Ook speelt ze graag met andere katten en kijkt ze graag naar buiten.

Lees hier meer over Nena >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Kitten Annelies

Annelies is een actieve dame die erg van spelen en rondrennen houdt. Ze is samen met haar zussen en broer op straat gevonden, waardoor mensen nog wat spannend zijn. Annelies vindt het nog wat spannend om geaaid te worden, dan kan ze soms ook uithalen, maar ze kan al wel op haar gemak in de buurt van mensen zijn

Lees hier meer over Annelies >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Kitten Maarten

Dit is Maarten! Reuze nieuwsgierig en hij komt graag kijken wat er allemaal gebeurt en vindt het leuk om op een dekentje op schoot te liggen. Hij is samen met zijn zussen buiten gevonden, waardoor hij wat meer tijd nodig heeft om te wennen. Als hij op zijn gemak is dan komt hij tevoorschijn en mag je hem voorzichtig aaien. Spelen doet hij graag met bijvoorbeeld een speelhengel of een balletje.

Lees hier meer over Maarten >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Bulla (3)

Dit is Bulla, dat spreek je uit als Boela. Dit meiske is nog maar drie jaar oud en in het asiel terechtgekomen doordat het niet meer samenging met de andere honden in haar vorige huisje. Ze vindt alles in het begin nog erg spannend, maar als ze eenmaal gewend is dan is het een leuke en gezellig hond. Ze is gek op knuffelen en sjorren met haar flostouw, maar haar favoriet is wel naar buiten gaan. Hier moet ze nog wel het één en ander in leren, want goed aan de lijn lopen is nog wel een dingetje.

Lees hier meer over Bulla >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Toet

Hier hebben we Toetanchamon, ook wel gewoon Toet. Een hele lieve en enthousiaste hond, tenminste als hij je eenmaal kent. Deze lieverd is op zoek naar een rustig huisje waar hij kan wennen aan zijn nieuwe omgeving en zijn nieuwe baasje(s). Als hij eenmaal gewend is dan is het een stuiterbal en ben jij zijn beste maatje.

Lees hier meer over Toet >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Gucci

Dit is Gucci, een lieve, enthousiaste en aanhankelijke hond. Leergierig dat hij is, pikt hij alles snel op. Wel bouwt hij nu wat spanning op door de andere honden in het asiel. Hij is op zoek naar een nieuw huisje met een leuke baas. Kleine kinderen zijn door zijn enthousiasme niet handig, oudere kinderen zou geen probleem moeten zijn. Wel heeft hij nog wat training nodig.

Lees hier meer over Gucci >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Bobbie (4,5)

Meet Bobbie! Een kleine en onzekere boomer van 4,5 jaar oud. Deze jongen is het vertrouwen in alles een beetje kwijt en moet op dit moment alles weer opnieuw leren. Dit wordt nu in het gastgezin al gedaan, maar ook zal zijn nieuwe baasje hier op door moeten gaan en hem met veel rust en regelmaat alles opnieuw moeten leren. Bobbie is op zoek naar een huisje, met het liefste één baasje, die de tijd voor hem heeft en hem weer het vertrouwen kan geven.

Lees hier meer over Bobbie >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Diesel en Benzin (1)

Diesel en Benzin zijn twee leukerds die samen een huisje zoeken. Ze zijn beide net een jaar oud, dus moeten nog veel leren. Mogelijk dat bepaalde trainingen opnieuw gedaan moeten worden. Deze twee blijven ook graag samen, vooral omdat Diesel soms nog een goed voorbeeld kan zijn voor Benzin. Qua verzorging is vooral de vacht belangrijk, een trimsalon is zeker een must. Samen zoeken ze een mandje om te delen in een leuk huisje. Kinderen zijn geen probleem.

Lees hier meer over Diesel en Benzin >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Bailey

Bailey, zo hebben ze me genoemd toen ik bij mijn vorige eigenaar kwam wonen. De verzorgers hier zien in hem nog een echte puber, niet zo gek ook als je pas 8 maandjes bent. Bailey haalt dan ook nog wel is gekke streken uit. Hij heeft veel energie in zich, hij houdt van rennen en wandelen om naderhand lekker bij je te komen liggen. Ben jij het fanatieke baasje die hij nodig heeft?

Lees hier meer over Bailey >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Boaz (10)

Dit is Boaz, een grote herderkruising en op zoek naar een huisje voor zijn pensioen. Boaz is zelfstandig, zelfverzekerd en gewend zijn eigen ding te doen. Hij vindt het wel fijn om lekker op stap te gaan met zijn baasje of om een grote tuin te hebben waar hij lekker in kan rond scharrelen.

Lees hier meer over Boaz >

Foto: dierenopvangcentrum Gouda

Nieuw maatje gespot?

Neem dan contact op via e-mail met Dierenopvangcentrum Gouda. Bij interesse kun je uitsluitend reageren via [email protected].

Meld hierbij je:

 • Naam en Telefoonnummer
 • Gezinssamenstelling en leeftijden van de gezinsleden
 • Zijn er andere dieren in huis en zijn deze andere diersoorten gewend? En wat zijn de leeftijden?
 • Heb je een balkon of een tuin waar de kat/hond op of in mag?
 • Welke tijd en dagen ben je beschikbaar voor kennismaking?
 • Ga je binnenkort met vakantie?

Dierenopvangcentrum Gouda

4,5
(133)

Groenhovenweg 501, 2803 DL Gouda

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Dieren

Ga naar “Baasje gezocht: 14 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 14 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ga naar “Baasje gezocht: 14 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 14 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ga naar “Baasje gezocht: 14 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 14 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Alle Mora en Van Dobben ovensnacks 2-6 stuks van € 4,58 voor € 3,43”

Alle Mora en Van Dobben ovensnacks 2-6 stuks van € 4,58 voor € 3,43

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Havaianas € 14,99”

Havaianas € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Pluggerz van € 9,95 voor € 7,50”

Pluggerz van € 9,95 voor € 7,50

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “katoenen damesbiker van € 15 voor € 10”

katoenen damesbiker van € 15 voor € 10

 • HEMA
 • Geldig t/m 11 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Senior Analist Life Sciences”

Senior Analist Life Sciences

 • Checkmark Labrecruitment
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Huiskamerconcert aan de IJssellaan”

Huiskamerconcert aan de IJssellaan

 • T/m 31 dec
Ga naar “Tentoonstelling ‘Hete Vuren’ | Museum Gouda”

Tentoonstelling ‘Hete Vuren’ | Museum Gouda

 • Museum Gouda
 • Van 25 mei t/m 15 sep
Museum Gouda
Ga naar “<strong><em>World Press Photo naar Gouda</em></strong>”

World Press Photo naar Gouda

 • De Chocoladefabriek
 • Van 25 nov t/m 17 dec
Ga naar “Goudse Mont Martre”

Goudse Mont Martre

 • Markt
 • T/m 30 aug
Ga naar “Swim to Fight Cancer Gouda”

Swim to Fight Cancer Gouda

 • 2 juli 2023