Baasje gezocht: 15 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ben jij op zoek naar een spinnend vriendje of een trouwe viervoeter? In het dierenasiel van Gouda wachten honden en katten met smart op een nieuw baasje. Deze lieve huisdieren zitten momenteel in het dierenasiel Dierenopvangcentrum Gouda.

Maylo (4)

Deze lieve jongeman is bijna vier jaar oud en een oprecht blij ei en stuiterbal tegelijk. Echter heeft hij nog wel wat begeleiding nodig tijdens zijn verdere leven. Hij vindt alles spannend en kan als reactie uitvallen. Een huisje met rust en veel ruimte is dan ook wat Maylo zoekt. Ook heeft hij een actief baasje of baasjes nodig die willen bewegen, begeleiden en trainen! Want dit koppie zoekt naast heel veel knuffels ook heel veel uitdaging.

Lees hier meer over Maylo >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Buddy (2)

Buddy is een lieve, sportieve en enthousiaste hond, maar ook een hond op sokken. Het laatste geldt vooral in de omgang met mannen. Bij vrouwen is het ijs redelijk snel gebroken, maar mannen zullen iets meer geduld nodig hebben. Met lekkers is Buddy wel te paaien, wat een introductie gemakkelijker kan laten verlopen. En als hij je dan eenmaal kent, dan is hij ook heel erg graag bij je in de buurt (het liefst in je of op schoot).

Doordat Buddy van oorsprong uit Sint-Maarten komt, is er een deel van zijn verleden niet bekend. Maar wat ze wel weten is dat hij na de lange vliegreis bij een alleenstaande man terecht gekomen is. Dit bleek eigenlijk meteen al geen goede match te zijn. 

Lees hier meer over Buddy >

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is NZ60903.jpg
Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Zwieber (1)

Dit is Zwieber. Een kleine, maar lieve hond van één jaar oud. Hij is in het asiel terecht gekomen, omdat zijn gezondheid achteruit ging en zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Het gaat ondertussen alweer stukken beter met hem. Zwieber is op zoek naar een rustig huisje zonder kinderen, maar andere dieren zijn over het algemeen geen probleem. Doordat Zwieber nog zo jong is, moet hij nog veel leren en nog opgevoed moeten worden.

Lees hier meer over Zwieber >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Luigi (1,5)

Dit is Luigi, een lieve jongen die al veel heeft meegemaakt. Hij kwam ziek het asiel binnen en ondanks dat hij ondertussen al weer aangesterkt is, heeft hij nog wel een lange weg te gaan. Zijn nieuwe baasje zal rekening moeten houden met dierenarts bezoeken in de toekomst, omdat niet duidelijk is wat Luigi precies mankeerde. Voor nu zoekt hij een huisje met tuin waar hij nog verder kan aankomen en genieten van alle aandacht.

Lees hier meer over Luigi >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Paco (4)

Dit is Paco, een mooie cyper-witte kater. Na het overlijden van zijn eigenaar is hij in het asiel terecht gekomen. Hier vind hij het allemaal nog erg spannend en begint langzaamaan te wennen. Paco is op zoek naar een rustig huishouden, waarbij hij alle tijd krijgt om te wennen en hier niet in wordt gedwongen. Een huis zonder honden en kinderen is ideaal, een andere kat is oké zolang deze hem ook de ruimte geeft. Als hij eenmaal gewend is, dan wil Paco wel naar buiten kunnen.

Lees hier meer over Paco >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Pepper

Ben je op zoek naar een sidekick? Een viervoetige schaduw die graag in alles wil assisteren?
Eentje die niet alleen fysieke en emotionele support geeft bij je dagelijkse taken, maar ook zijn best doet om je lachspieren soepel te houden? Als sidekick heb je aan Pepper je handen vol, andere dieren worden dan ook niet op prijs gesteld door hem.

Pepper heeft ook een ‘dark side’! Hij ziet er super schattig uit, hij is prachtig om te zien, hij is enorm grappig om naar te kijken en met zijn soms bambi oogjes weet hij iedereen te verleiden. Hij heeft ook energie voor 10 en dit kan niet altijd goed uitpakken. Hij speelt met alles dat op zijn pad komt en hoewel dit nu nog zorgt voor hilarische momenten, kan dit later lastig worden.

Lees hier meer over Pepper >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Fien (6,5)

Fien is een lieve poes en gek op aandacht. Ondanks dat ze slechtziend is, is het een echte gezelligheidskat. Ze speelt graag met balletjes en muisjes. Soms kan ze te enthousiast worden en zachtjes bijten, maar ze bijt niet door. Ze is op zoek naar een rustig huishouden, waarbij haar nieuwe baasje(s) voldoende aandacht aan haar kan geven. Doordat ze slechtziend is, vind ze het fijn als alles op een vaste plaats staat, zodat ze haar weg goed kanvinden. Naar buiten wil ze wel, maar een afgesloten balkon is wegens haar slechte zicht meer dan voldoende.

Lees hier meer over Fien >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Muis (1,5)

Arme Muis. Hij is in het asiel terechtgekomen omdat hij niet gelukkig was in zijn vorige huis. Het werd hem te druk. Na de komst van de nieuwe baby was de emmer vol en liet hij dat ook goed merken door overal te plassen. Daarnaast bleek hij ook een blaasontsteking te hebben, al zou dat ook door de stress kunnen komen. Muis is op zoek naar een rustig huisje zonder kinderen en andere katten, waar hij lekker op zijn gemak kan zijn. Uiteindelijk wil hij, als hij eenmaal gewend is, wel naar buiten kunnen.

Lees hier meer over Muis >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Kittens Rosie & Jamie

Dit kitten powerkoppel bestaat uit Rosie en Jamie. Twee gekke en drukke kittens. Gek op spelen, klimmen, klauteren en rennen. Rosie is een klein zwart-wit poesje van vijf maanden oud en Jamie een rode kater van acht maanden oud. De twee zijn ook gek op elkaar en daarom willen ze ook samen geplaatst worden. Een huis met andere katten en kinderen is geen probleem, zolang er maar een tuin aanwezig is. Ze moeten hun energie ergens kwijt.

Lees hier meer over Rosie en Jamie >

Ying & Yang (1)

Deze twee lieve dames zijn rond de één jaar oud en zijn samen op zoek naar een leuk huis met een tuin/balkon of beide. De meiden gaan vaak samen op onderzoek uit. Ze vinden alles geweldig wat er op hun pad komt, als er maar mee gespeeld kan worden. Ze zijn klaar om te verhuizen naar een huisje waar het speelgoed al klaar staat en een baasje waar ze tegenaan kunnen kruipen.

Lees hier meer over Ying & yang >

Kitten Juul

Kleine Juul is ongeveer zes maanden oud en werd zwervend op straat aangetroffen. Bij binnenkomst in het asiel bleek ze ziek te zijn, maar ondertussen is ze weer helemaal opgeknapt. Ze is gek op knuffelen en op schoot liggen. Ze is op zoek naar een rustig huisje, waar ze de tijd krijgt om te wennen. Als ze eenmaal gewend is, dan wil ze graag naar buiten kunnen.

Lees hier meer over Juul >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Beau (9)

Deze lieve poes is Beau en door de dierenarts op ongeveer negen jaar oud geschat. Ze werd gevonden op straat met een open wond en een teek op je kop, maar daar is ondertussen niks meer van terug te zien. Beau is op zoek naar een rustig huis met een mooie tuin, waar je de rest van leven kan genieten.

Lees hier meer over Beau >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Mies

Dit kleine poesje is Mies en zij is pas 4 maandjes oud. Ze werd zwervend op straat aangetroffen en heeft de laatste tijd bij een gastgezin doorgebracht. Mies is wel wat verlegen naar mensen, maar als ze je eenmaal vertrouwt dan komt ze graag knuffelen. Ze zoekt een rustig huisje met een mooie tuin. Ook is een andere kitten of sociale kat erg welkom.

Lees hier meer over Mies >

Foto: Dierenopvangcentrum Gouda

Nieuw maatje gespot?

Neem dan contact op via e-mail met Dierenopvangcentrum Gouda. Bij interesse kun je uitsluitend reageren via [email protected].

Meld hierbij je:

 • Naam en Telefoonnummer
 • Gezinssamenstelling en leeftijden van de gezinsleden
 • Zijn er andere dieren in huis en zijn deze andere diersoorten gewend? En wat zijn de leeftijden?
 • Heb je een balkon of een tuin waar de kat/hond op of in mag?
 • Welke tijd en dagen ben je beschikbaar voor kennismaking?
 • Ga je binnenkort met vakantie?

Dierenopvangcentrum Gouda

4,5
(133)

Groenhovenweg 501, 2803 DL Gouda

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Dieren

Ga naar “Baasje gezocht: 13 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 13 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ga naar “Baasje gezocht: 9 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 9 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

Ga naar “Baasje gezocht: 5 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda”

Baasje gezocht: 5 x deze lieve honden en katten zitten in het asiel van Gouda

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Eerste twee boeken gratis lenen met de BiebApp”

Eerste twee boeken gratis lenen met de BiebApp

 • Stadsbibliotheek Gouda
 • Geldig t/m 8 maart 2023
evenementen maart gouda
Ga naar “Alle Perla koffiebonen van € 21,57 voor € 14,38”

Alle Perla koffiebonen van € 21,57 voor € 14,38

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Alle AH Scharrel- kipschnitzels 2 stuks 2 stuks € 4,50”

Alle AH Scharrel- kipschnitzels 2 stuks 2 stuks € 4,50

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50”

CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Personal trainer gezocht voor fit20 Gouda (interne opleiding, dus vooropleiding niet verplicht)”

Personal trainer gezocht voor fit20 Gouda (interne opleiding, dus vooropleiding niet verplicht)

 • Fit20 Gouda
 • Parttime

Topper

Ga naar “Taxichauffeur zorgvervoer bij Geukes Taxi”

Taxichauffeur zorgvervoer bij Geukes Taxi

 • Geukes Taxi
 • Parttime

Topper

Agenda

Ga naar “Gluren bij de buren 2023”

Gluren bij de buren 2023

 • 5 februari 2023
Ga naar “Huiskamerconcert aan de IJssellaan”

Huiskamerconcert aan de IJssellaan

 • T/m 31 dec
Ga naar “Goudse Hofstedendagen”

Goudse Hofstedendagen

 • Van 3 jun t/m 4 jun
goudse hofstedendagen
Ga naar “Zeldzaam Mooi Markt”

Zeldzaam Mooi Markt

 • Markt
 • 5 maart 2023
Ga naar “Expositie Fotokring Groene Hart”

Expositie Fotokring Groene Hart

 • Cultuurhuis Garenspinnerij
 • T/m 16 feb