Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ach! Kijk nou: 9 x deze honden en katten zitten zielig en alleen in het dierenasiel

Door Kirsten Spooren 3 december 2019

Ben jij op zoek naar een hond of kat? Ga dan eens langs bij het dierenasiel hier in Gouda. Daar zitten namelijk genoeg honden en katten te wachten op een nieuw baasje. De volgende huisdieren zitten in het Dierenopvangcentrum Gouda en wachten met smart op een nieuw baasje met een warm mandje. 

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Rauna (1,5 jaar oud)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Rauna heeft haar kindjes goed grootgebracht en is nu zelf op zoek naar een nieuw thuis. Ze is een erg lieve poes die regelmatig om aandacht vraagt en graag komt kroelen. Een hoofdmassage vindt ze helemaal geweldig. Ze heeft veel ruimte nodig en daarom zoekt ze een huis waar ze na een tijdje ook lekker buiten kan spelen.

Lees hier meer over Rauna >>>

Tyson (8,5 jaar)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Tyson is een uit de kluiten gegroeide puppy van 8,5 jaar oud. Door een scheiding konden de baasjes van Tyson niet meer voor hem zorgen en moest hij naar het dierenasiel. Hij is een vriendelijke reus die van knuffelen en spelen houdt en ook buiten luistert hij goed. Tyson is wel sterk en kan soms uitvallen naar andere honden, dus een baas met spierballen heeft wel een voorkeur. Het dierenasiel zoekt verder een huis zonder andere dieren voor hem.

Lees hier meer over Tyson >>>

Kitten Nido

© Dierenopvangcentrum Gouda

Nido is een lieve kitten, die nog wel wat op haar hoede is bij mensen. Ze is wel graag bij mensen in de buurt en ligt ze bijvoorbeeld in de buurt op de bank. Ook aaien vindt ze fijn, ze gaat dan direct hard spinnen. Nido zoekt een thuis waarbij ze door kan groeien en waar ze de kans krijgt dit in haar eigen tempo te doen. Ze is dol op andere volwassen katten, dus wellicht kan dit ook nog een positieve bijdrage leveren. Zij word dan ook alleen geplaatst bij of met een andere kat.

Lees hier meer over Nido >>>

Cooky (6 jaar)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Cooky is een kruising Pinscher/Jack Russell terriër van 6,5 jaar oud. Hij komt uit het buitenland en zit nu helaas in het asiel omdat het niet goed ging met de kinderen in huis. Cooky is namelijk snel overprikkeld. Daarom zit Cooky dan ook lekker rustig in het asiel en zij merken dat het een grote knuffelkont is.

Lees meer over Cooky hier >>>

Raketje (1,5 jaar)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Raketje is zwervend aangetroffen. Hij is een bescheiden, rustige en lieve kater, die ook erg graag bij je op schoot kruipt. Bij binnenkomst had hij een wond in zijn nek, waar hij voor behandeld is. Toch krabde hij deze soms weer open. Allergie bleek een rol te spelen en daarom is hij op een hypo allergeen dieet gezet, waar hij het prima op doet. Qua kosten is het dieet vergelijkbaar met normaal voer van een goed merk. Raketje is alleen op afspraak te bezoeken.

Lees hier meer over Raketje >>>

Paige (1 jaar)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Paige is een lieve, maar onzekere herder van ongeveer 1 jaar oud. Ze heeft haar hele leven in een kennel gewoond en moest wennen aan het leven hierbuiten. Gelukkig vindt ze mensen erg lief en als ze rustig kennis kan maken, is het ijs snel ontdooit. Ondanks dat ze met andere honden in de kennel heeft gezeten, vindt ze deze heel erg spannend. Als ze andere honden buiten tegenkomt, raakt ze hier zelfs van in paniek. Voor mensen met ervaring en die het leuk vinden om een hond te begeleiden is Paige een geweldig leuke uitdaging die veel liefde te geven heeft.

Lees hier meer over Paige >>>

Ross (1,5 jaar)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Ross liep al een langere tijd te zwerven met een groep andere katten. Een aantal daarvan waren verwilderd. Ross bleek echter wat onzeker en schrikachtig, maar wel mensen gewend. Als je hem rustig benadert en hem zelf met alles het initiatief laat nemen, vindt hij het fijn om geaaid te worden en rolt dan van blijdschap op zijn zij.

Lees hier meer over Ross >>>

Didi (8 jaar)

© Dierenopvangcentrum Gouda

Didi is een superenthousiaste Jack Russell terriër teefje van 8 jaar. Zij is bij het asiel in de opvang gekomen nadat haar geliefde baasje naar het verzorgingstehuis moest en Didi niet mee kon. Didi moet in het begin even aan nieuwe personen wennen, vooral mannen vindt ze in het begin spannend. Als ze eenmaal rustig kennis kan maken dan accepteert ze ook mannen en wandelt ze graag samen met ze. Didi heeft artrose in haar voorpootjes, hiervoor krijgt zij voer die haar gewrichten ondersteunen.

Lees hier meer over Didi >>>

Baymax (1 jaar)

© Dierenopvangcentrum Gouda

LET OP: Laat je niet alleen verleiden door deze mooie kop! Baymax valt namelijk uit naar alles wat voorbij komt. Hij is snel overprikkeld en het is moeilijk om zijn aandacht voor langere tijd vast te houden. Ben je nog niet afgeschrikt? En zie je dit als een uitdaging? Lees dan snel verder! Mooie Baymax zoekt een ervaren baas met veel tijd. Deze jongeman is pas 1 jaar en kon helaas niet meer bij zijn vorige baasjes blijven.

Lees hier meer over Baymax >>>

Om teleurstellingen te voorkomen vraagt het asiel om eerst een mailtje te sturen met informatie over je huissituatie. Dit kan naar [email protected]. De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken.


Meer over Dierenopvangcentrum Gouda ontdekken?

Dierenopvangcentrum Gouda dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Groenhovenweg 501, Gouda

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

6 x deze woningen staan sinds kort te koop in Gouda

Er lijkt geen eind te komen aan de stijgende prijzen op de huizenmarkt. Woningen worden snel en voor...

Hè, nachtbrakers! De winnaar van de verkiezing nachtburgemeester is bekend

Eind november kon er gestemd worden op de nieuwe nachtburgemeester van Gouda. De drie kandidaten war...

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke v...
De Griek Gouda

Dimitris en Sotiria runnen samen De Griek: ‘We serveren Griekse gerechten uit het binnenland’

Het gelukkige stel Dimitris (40) en Sotiria (30) wonen in Delft, maar begonnen nog geen jaar geleden...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.