Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aaahw! Deze honden en katten zitten zielig en alleen in het dierenasiel van Gouda

Door Kirsten Spooren 2 juni 2019

Ben jij op zoek naar een hond of kat? Ga dan eens langs bij het dierenasiel hier in Gouda. Daar zitten namelijk genoeg honden en katten te wachten op een nieuw baasje. De volgende honden en katten zitten al een tijdje in het Dierenopvangcentrum Gouda en wachten met smart op een nieuw baasje met een warm mandje. 

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Cooky

dierenopvangcentrum gouda
© Dierenopvangcentrum Gouda

Cooky is een kruising tussen een Pinscher en een Jack Russell terriër van zes jaar oud. Hij komt uit het buitenland en zit nu helaas in het asiel omdat het niet goed ging met de kinderen in huis. Cooky is namelijk heel snel overprikkelt en in het vorige asiel ging het dan ook niet goed met de andere honden erbij. Hierom zit Cooky dan ook lekker rustig in Gouda in het asiel en ze merken dat het een grote knuffelkont is.

Het asiel is voor Cooky op zoek naar mensen met ervaring met honden en die bereid zijn om met hem aan zijn overprikkeling te werken.

Lees hier meer over Cooky >>>

Sya

© dierenopvangcentrum gouda

Sya is een enthousiaste dame van nog geen twee jaar oud. Helaas kon zij niet langer bij haar baasjes blijven omdat zij Sya niet helemaal begrepen. Sya is het begin wat afwachtend en blaft je dan het liefst weg. Na een rustige kennismaking en zodra zij weet dat alles oké is, komt ze helemaal los. Het is een enorme knuffelkont die soms niet helemaal door heeft hoe lomp ze wel niet is. Opspringen weet ze dat dat niet mag en doet dat dan ook eigenlijk niet. Heel soms voel je een pootje tegen je been als ze echt lekker enthousiast is.

Lees hier meer over Sya >>>

Muizenvangers zoeken buitenplek

© Dierenasiel Gouda

Veel – iets minder tamme katjes – zoeken een fijne en veilige leefplek waar ze zich kunnen uitleven in een grote tuin, op een erf of in een buitengebied.

Kun jij hen helpen?

Het gaat hier om zowel jonge katjes als volwassen katten die moeilijk tot niet socialiseerbaar zijn. Deze dieren zullen ontzettend ongelukkig worden als huiskat, maar zijn in hun element bij mensen die een boerderij, manege of iets dergelijks hebben of bij mensen die in een buitengebied wonen. In ruil voor een natje, droogje en een veilige slaapplek houden zij je terrein muisvrij.

Kijk op de website van Dierenopvangcentrum Gouda voor meer info >>>

Interesse in een hond of kat?

Om teleurstellingen te voorkomen vraagt het asiel je om ze een mailtje te sturen met informatie over jouw huissituatie. Dit kan naar [email protected]. De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken.


Meer over Dierenopvangcentrum Gouda ontdekken?

Dierenopvangcentrum Gouda dierenopvang

Gesloten13:00 - 16:00

Groenhovenweg 501, Gouda

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook…

Ga je op vakantie? Met deze tips voorkom je dat er bij jou wordt ingebroken

Je bent op vakantie geweest of een weekendje weg en bij thuiskomst is heel je huis leeggeroofd. Dat ...
AED gouda

Het kan een leven redden: op deze plekken in Gouda hangt een AED

Paniek! Voor je ogen krijgt iemand een hartstilstand. Wat doe je dan? Je belt natuurlijk meteen 112 ...
esmee van kampen

Goudse actrice Esmee van Kampen laat woning zien bij Eigen Huis & Tuin

Gluren bij de buren, daar houden wij wel van. Met onze rubriek 'binnenkijken bij' komen we in veel G...
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.