Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

13 x deze kittens zoeken een baasje

Door Eva van Dantzig 3 juli 2020

Kijk nou, wat een lieverds. Het Dierenopvangcentrum Gouda zit weer vol met kittens die op een baasje wachten. Ben jij op zoek naar een klein katje? Maak dan een afspraak bij het asiel (en neem ook meteen een kijkje bij de oudere katten, die zijn ook lief). 

Let op: in verband met het coronavirus is onze opvang gesloten voor publiek. Bezoek is alleen nog mogelijk op afspraak. Kijk hier voor meer informatie >

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Milkshake & Peekaboo

©Dierenopvangcentrum Gouda

Milkshake en Peekaboo zijn geen familie maar hebben elkaar in het asiel gevonden. Het zijn lieve, maar ook wat rustige kittens. Ze hebben last gehad van giardia (een parasiet), maar gelukkig is dit bestreden. Ze hebben twee kuurtjes gehad en de ontlasting is weer in orde. Wel staan ze nog op wat licht verteerbaar voer. Dit kan in het nieuwe huis langzaam afgebouwd worden naar kittenvoer.

Peekaboo en Milkshake kunnen goed overweg met andere katten. Hoe ze op honden en kleine kinderen reageren weten ze niet. Ze kunnen in het begin de kat uit de boom kijken, maar als ze eenmaal gewend zijn dan spinnen ze erop los. Ze komen dan ook graag knuffelen en ze zijn beiden gek op spelen. Ze zoeken een huis waar ze uiteindelijk naar buiten mogen. Peekaboo en Milkshake slapen vaak bij elkaar en wassen elkaar ook.

Lees hier meer over deze kittens >>>

Feline

©Dierenopvangcentrum Gouda

Feline is een pittige dame die veel en wild speelt. Met andere katten is zij in het begin wat terughoudend en op haar hoede. Feline vindt het leuk om met andere katten te spelen, daarom zoeken ze voor haar ook een huisje met een andere sociale kat. Als Feline uitgespeeld is vindt ze het fijn geaaid te worden, daarbij kan ze luidkeels spinnen. Ze is niet kieskeurig met eten en lust bijna alles.

Lees hier meer over deze kitten >>>

Babs

©Dierenopvangcentrum Gouda

Babs was erg schuw, maar inmiddels kruipt ze steeds verder uit haar schulp. Van blazen en krabben naar luid knorrend op schoot kruipen. Babs vindt mensen steeds leuker. Ook is ze dol op andere (volwassen) katten, het liefst hobbelt ze daar de hele dag achteraan. Daarom zoeken ze voor haar ook een huis met een andere sociale kat. Ondanks dat ze enorm is vooruitgegaan kan ze af en toe nog schrikken van onbekende geluiden of onverwachte bewegingen. Ze valt dan terug op haar neiging om te blazen, maar dit duurt maar even.

Lees hier meer over deze kitten >>>

Julie en Jayjay

©Dierenopvangcentrum Gouda

Bij binnenkomst was Julie heel erg bang. Ze was veel aan het blazen en wachtte angstig af wat er ging gebeuren. Maar al snel ging dit beter en ging ze op onderzoek uit. Stofzuigen of harde geluiden vindt ze nog wel spannend, maar dat is ook zo weer voorbij. Ze geniet van het spelen met haar broers en zussen. Hierom wordt ze ook samen met JayJay geplaatst.

Jayjay had bij binnenkomst angstige oogjes en was behoorlijk onzeker. Maar als snel begon hij samen met z’n broer en zussen het speelgoed te ontdekken. Ook ontdekte hij dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Als ze Julie en Jayjay nu optillen beginnen ze luid te spinnen. Ze vinden kroelen fijn, maar ze zoeken wel het liefst een eigen slaapplekje.

Inmiddels zijn er voldoende geïnteresseerden voor deze kittens.

Lees hier meer over deze kittens >>>

James en Felix

©Dierenopvangcentrum Gouda

James is een dappere stoere kater. Hij vond snel z’n weg en alles is leuk: spelen, rennen, klauteren en ontdekken. James is soms zo gek als een deur van vrolijkheid. Als hij aandacht wil, begint hij gewoon te mauwen en ook spinnen kan James goed. Hij is een vrolijke noot met blauwe ogen. In het asiel trekt James erg op met Felix, daarom zoeken ze samen een huis.

Felix kan wild spelen, maar kijkt naar mensen in het begin de kat uit de boom. Hij speelt en slaapt het liefst met James. Hij vind het heerlijk aangehaald te worden als hij je eenmaal kent en spint daarbij luidkeels. Hij is niet kieskeurig met eten en lust vrijwel alles.

Inmiddels zijn er voldoende geïnteresseerden voor deze kittens.

Lees hier meer over deze kittens >>>

Jane en Joy

©Dierenopvangcentrum Gouda

Jane was een voorzichtig en afwachtend poesje, alles was nog best wel spannend en eng. Ze trok zich op aan haar broers en zussen en speelt gezellig met ze. In het asiel merken ze dat zij dit nu al helemaal kwijt is en ze gelijk op onderzoek uitgaat en zelfs één van de stoerste van het stel is.

Joy is een lief ondernemend dametje en ze weet goed wat ze wilt. Ze geniet van spelen, aandacht, klimmen en klauteren. Ze speelt volop met haar broers en zussen, daarom zoekt zij samen met Jane een nieuw huisje.

Inmiddels zijn er voldoende geïnteresseerden voor deze kittens.

Lees hier meer over deze kittens >>>

Floris

©Dierenopvangcentrum Gouda

Floris is een speels katje dat er niet van houdt opgesloten te zitten. Hij is een echte vrijbuiter en kan makkelijk vriendjes worden met andere katten. Hij kan wel snel schrikken van onverwachte situaties en vindt het dan heerlijk om geaaid te worden als kalmeringsmiddel. Ook kan hij zich met speeltjes goed in zijn eentje vermaken. Vanwege zijn ‘de kat uit de boom kijken gedrag’ zoeken ze voor hem een huisje met een andere sociale kat.

Lees hier meer over deze kitten >>>

Kiekeboe en Blender

©Dierenopvangcentrum Gouda

Kiekeboe is dol op knuffelen en aandacht. Ze springt gerust van grote afstand op je rug of in je nek. Als je mazzel hebt, neemt ze je kapsel ook nog eens grondig onder handen en krijg je een verplichte wasbeurt. Kiekeboe heeft veel energie, maar als ze uitgespeeld is, kan ze heerlijk tegen Blender aankruipen. Blender is ook een donderstraal eerste klasse en past dan ook goed bij Kiekeboe. Bij beiden verwachten ze geen problemen met kinderen.

Ze hebben last gehad van giardia (een parasiet) maar gelukkig is dit bestreden. Ze hebben twee kuurtjes gehad en de ontlasting is weer in orde, wel staan ze nog op wat licht verteerbaar voer. Dit kan in het nieuwe huis langzaam afgebouwd worden naar kittenvoer. Kiekeboe en Blender zoeken samen een gezellig huis met tuin.

Lees hier meer over deze kittens >>>


Meer over Dierenopvangcentrum Gouda ontdekken?

Dierenopvangcentrum Gouda dierenopvang

Geopend13:00 - 16:00

Groenhovenweg 501, Gouda

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

trouwjurken

Daar komt de bruid: kringloopwinkel biedt chique trouwjurken aan voor klein prijsje

Ga jij binnenkort trouwen, maar heb je geen groot budget voor je trouwjurk? Neem dan eens een kijkje...

Afval scheiden in Gouda: welk afval hoort in welke afvalbak?

In Gouda zijn we ondertussen gewend dat we ons afval moeten scheiden, maar soms is het nog wel even ...
Harry Potter Escaperoom

Danique en Florine bouwen een online escaperoom: ‘Een Harry Potter-thema bestond nog niet’

In de eerste weken van de intelligente lockdown, zochten veel mensen naar een nieuwe hobby. Twee vri...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.