Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Xanna en Marianne: ‘Iedereen denkt dat we een pop-up kerstwinkel zijn…’

Aangeboden door The Unique Store 20 november 2019

Marianne en Xanna Baas – moeder en dochter – openden afgelopen jaar ‘The Unique Store’, een winkel voor woondecoratie, kleding, sjaals, sieraden en unieke cadeau’s in de Nieuwe Marktpassage. Wie er nu langsloopt kijkt zijn ogen uit, want de hele winkel is omgetoverd tot een kerstwalhalla.

“We zijn niet bang voor verandering”, vertelt Xanna. Nu is het helemaal kerst en van het voorjaar is alles weer anders. “Dat is bij mij thuis ook zo”, vertelt Marianne. Dochter Xanna is ondertussen druk op zoek naar foto’s van de woning van haar moeder. “Ja, echt. Mijn moeder verzint elke twee maanden weer wat anders, van apenbehang tot zwarte muren.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

©indebuurt Gouda
©indebuurt Gouda
©indebuurt Gouda

Het gevoel voor interieur heeft Xanna dus niet van een vreemde. “We zijn samen begonnen met kleding. We stonden op grote beurzen en fairs, maar hebben altijd gezegd: als we ooit een winkel krijgen, dan gaan we ook woonaccessoires verkopen. En hier staan we dan”, zegt Marianne. “Ik ben nu ook een interieuropleiding aan het volgen, om mensen nog beter te kunnen adviseren”, zegt Xanna.

We zijn hier om te blijven

Veel voorbijgangers denken dat The Unique Store een pop-up winkel is, maar dat is niet zo. “We zijn hier om te blijven”, zegt Xanna. “We zijn een cadeauwinkel waar je ook kleding en woonaccessoires vindt voor een schappelijke prijs. Je koopt bij ons bijvoorbeeld een prachtige kaars met leuke afbeelding voor maar € 5,95. We pakken het leuk voor je in en klaar ben je.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©indebuurt Gouda

De kaarsen vliegen over de toonbank

En die kaarsen, dat zijn echte bestsellers. “Ze vliegen over de toonbank”, zegt Marianne. “Dat zelfde geldt voor de prachtige sjaals met 30% kasjmier voor € 17,50”, vertelt Xanna. En hebben ze iets niet, dan gaan ze voor je op zoek. “Als jij op zoek bent naar groene eetkamerstoelen met bijvoorbeeld een goud randje, dan gaan wij voor je kijken.”

Wie dus op zoek is naar een leuk cadeau, mooie woonaccessoires of een fijne trui is bij The Unique Store aan het juiste adres.


Meer over The Unique Store ontdekken?

The Unique Store cadeauwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Nieuwe- Marktpassage 5, Gouda

Bekijk meer:cadeauwinkels

Lees ook:

Burgers, hotdogs en spareribs: American Shack aan de Markt is open

We hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag - 26 oktober - opende American Shack da...
Playtoday LEGO Shop

De LEGO shop aan de Lange Tiendeweg wordt nóg groter

We hebben het ene nieuwtje nog niet geschreven of de volgende dient zich alweer aan. Ook aan de Lang...

Wat jammer! Jeffs Bistro stopt, maar we krijgen er iets nieuws voor terug

Jeffs Bistro ken je misschien als het knusse restaurant dat tegenover de Sint Jan zit. Je kon er alt...

adv.