Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stephenie van TOFF Concept: ‘In deze tijd is alle support meer dan welkom’

Aangeboden door TOFF Concept 23 april 2020

Stephenie Mohring heeft een winkel aan de Zeugstraat in Gouda. Deze straat heeft – als wij het mogen zeggen – een aantal van de leukste winkels van Gouda en TOFF Concept is er daar één van. Maar net als veel ondernemers heeft Stephenie het moeilijk in deze tijd. “Er moet echt actie ondernomen worden om ervoor te zorgen dat de winkel kan blijven bestaan.”

TOFF Concept is een cadeau- en woonwinkel waar je terecht kunt voor leuke cadeautjes om weg te geven, je huis mee te pimpen of om jezelf te verwennen. Maar TOFF heeft nog meer, zo ligt er achter de winkel een prachtige serre met een coffee corner, flexwerkplekken en een mooie tuin. De flexwerkruimte is ook te huur als vergaderruimte of zakelijke workshopruimte.

Tekst gaat verder onder de foto.

©TOFF Concept

Hoofd boven water houden

De winkel bestaat nog niet zo lang, wat betekent dat er ook online nog geen groot klantenbestand is opgebouwd. “Dit maakt het voor mij extra lastig. Via social media bereik ik nog te weinig mensen, waardoor mijn leuke acties en producten niet genoeg zichtbaarheid krijgen”, vertelt Stephenie. “Ik heb de hulp van Gouwenaars echt nodig om mijn hoofd boven water te houden. Ik wil graag benadrukken hoe belangrijk het juist nu is om bij lokale ondernemers te kopen. Of het nu gaat om winkels of horeca, we zijn allemaal heel hard bezig om iets van deze situatie te maken. En daar hebben we jullie bij nodig.”

Maatregelen in coronacrisis

“Gelukkig kan ik in deze tijd wel open blijven, maar ook ik heb een aantal maatregelen moeten treffen. Zo mogen er maar een maximaal aantal mensen tegelijk naar binnen en ik heb de kassa verplaatst waardoor er een veilige looproute is ontstaan. De coffee corner is alleen nog open voor coffee to-go”, vertelt Stephenie.

Tekst gaat verder onder de foto.

©Asociaal Marketing

Flexwerken op veilige afstand

Voor degenen die zich thuis niet meer kunnen concentreren heeft Stephenie ook iets bedacht, waardoor er nog wel gebruik kan worden gemaakt van de prachtige flexwerkruimte. “Er kunnen op dit moment maximaal vijf mensen komen werken, je zit dan ruim uit elkaar en door de looproute hoef je ook niet langs elkaar te lopen.” De kosten voor flexwerken zijn €3,- per uur en tot in ieder geval 20 mei mag je je eigen consumpties meenemen.

Tekst gaat verder onder de foto.

©Asociaal Marketing
©Asociaal Marketing
©Asociaal Marketing
©Asociaal Marketing
©Asociaal Marketing
©Asociaal Marketing

Virtueel de winkel door

Voor de winkel heeft Stephenie ook iets bedacht. “Voor mensen die liever niet naar de winkel komen heb ik de mogelijkheid om te videobellen. Ik loop dan samen met de klant de winkel door op zoek naar een cadeautje. Dit pak ik vervolgens leuk in en stuur het op.” Een superleuk idee wanneer iemand jarig is en je niet langs kunt. “Er kan zelfs een handgeschreven kaartje bij”, vertelt Stephenie.

Wil je liever niet videobellen? Dan kun je natuurlijk ook mailen of bellen met je vraag. “Dan kijken we of ik je op die manier kan helpen. Er is zelfs de mogelijkheid om een kwartier privé te shoppen op afspraak. Je hebt dan de winkel helemaal voor jezelf!”

Tekst gaat verder onder de foto.

©TOFF Concept

Steek je medewerkers een hart onder de riem

Ook biedt Stephenie speciale cadeaupakketten aan voor werkgevers die hun werknemers een hart onder de riem willen steken. “Ik heb een brochure waar een aantal cadeaupakketten instaan in verschillende prijsklassen. Zit daar niks tussen, dan zijn er in overleg nog veel meer mogelijkheden.” Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact op met Stephenie via 06-11100669 of via [email protected].

Als bedankje voor jullie ondersteuning krijg je bij TOFF Concept bij vermelding van de code ‘indebuurt bij TOFF’ tot 10 mei tien procent korting op alles; kadootjes (ook bestellingen), koffie en flexwerken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door TOFF Concept. Meer over TOFF Concept ontdekken?

TOFF Concept conceptstores

Geopend10:00 - 17:00

Zeugstraat 64, Gouda

Bekijk meer:conceptstores

adv.