Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stefan van Outdoor Gouda: ‘In de bergen met een rugzak vol eten voel ik mij thuis’

Aangeboden door Outdoor Gouda 21 oktober 2018

Stefan is eigenaar van Outdoor Gouda aan de Nieuwehaven. Hij is niet alleen de eigenaar, maar ook de drijfveer achter de winkel. “Door mijn passie om eropuit te trekken met rugtas heb ik veel geleerd. Ik ben er elke dag meebezig, juist omdat ik het ook erg leuk vind om kennis en ervaringen te delen.”

“Ik vind het heerlijk om de bergen in de trekken met eten voor twee weken in mijn rugzak. Ik word blij van wandelen in de bergen en wildkamperen. Of van dagtochten maken met mijn gezin en met een camper touren. Ik vind het allemaal gaaf om te doen”, vertelt Stefan.

Outdoorwinkel

Zoals je ziet heeft Stefan de nodige ervaring. Door zijn ervaring is het assortiment in de winkel altijd tiptop in orde. “Door de jaren heen is er veel veranderd in materiaal en mogelijkheden. Ook in de winkel ziet je veel nieuwe ontwikkelingen terug, maar met een knipoog naar vroeger.”

Outdoor Gouda
Foto: indebuurt Gouda

Al 18 jaar in de zaak

Stefan werkt al 18 jaar bij Outdoor Gouda. “Zo’n 9 jaar geleden is het echt mijn winkel geworden en zijn we verhuisd naar de oude brandweerkazerne. Mijn ouders waren voorheen de eigenaren. Het is dus eigenlijk een familiebedrijf geworden. Het assortiment is misschien wel een beetje veranderd, doordat ik vaak op zoek ben naar nieuw en duurzaam assortiment. Ik vind dat je beter een iets duurdere broek kunt kopen waar je een aantal jaar mee doet, dan dat je een goedkoper exemplaar koopt. Die je vervolgens na een paar maanden kunt weggooien.”

‘Ik krijg kaartjes van klanten die op vakantie zijn’

Ik zie (bijna) alles

“Ik heb wel eens iemand in de winkel gehad die zich een beetje vreemd gedroeg. Dan ga je die persoon toch iets meer in de gaten houden. Op een gegeven moment vroeg hij of hij van alles – echt alles – één product kon kopen. Je snapt dat je die vraag niet dagelijks hoort, dus ik dacht gelijk ‘hier klopt iets niet’. Hij kwam even later met twee grote trolleys en daar ging alles in. Ik was er van overtuigd dat hij de artikelen wilden gaan kopiëren. Dat zal ik nooit meer vergeten.”

“Ook krijg ik vaak vakantiekaartjes van klanten uit het buitenland. Dat is zó ontzettend leuk. Ze sturen dan een bedankje vanaf hun vakantieadres, omdat ik ze goed heb geadviseerd en ze blij zijn met hun spullen. Daar doe je het toch voor!”


Meer over Outdoor Gouda ontdekken?

Outdoor Gouda sportwinkels

Geopend09:00 - 21:00

Nieuwehaven 45a, Gouda

Bekijk meer:sportwinkels

adv.