Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Piet Jan gooide zijn leven drastisch om: ‘Ik ben mijn passie gaan volgen nadat ik vast liep als sales manager’

Aangeboden door Apollo Rebalancing & Shiatsu 25 mei 2020

Piet Jan Hollemans werkt al 19 jaar als sales manager in het zakenleven als hij tegen een muur oploopt’. “Ik zat tegen een burn-out aan en ben toen naar een rebalancer gegaan.” Na een aantal behandelingen wist Piet Jan het zeker: dit wil ik ook doen.

“Mijn droom was om vlieger te worden en samen met mijn vader de wereld ontdekken. Die droom werd geen werkelijkheid. Het werd een carrière als commercieel manager in het zakenleven”, vertelt Piet Jan. Enkele jaren geleden liep hij vast in zijn werk en privé leven. “Ik besloot via een loopbaantraject te onderzoeken wat ik werkelijk wilde. Hier ontdekte ik mijn werkelijke passie, mensen begeleiden met het lichaam als ingang om je weer gelukkig en vitaal te voelen.”

Tekst gaat verder na de foto.

©Apollo Rebalancing en Shiatsu

Fulltime studeren

De carrièreswitch van Piet Jan was niet zomaar gemaakt. “Ik ben weer fulltime gaan studeren. Eerst een 3-jarige opleiding Rebalancing en in september dit jaar verwacht ik de 4-jarige opleiding tot Shiatsu therapeut af te ronden.”

Wat doet Apollo Rebalancing en Shiatsu, het bedrijf van Piet Jan, nu precies? Dat gaan we je uitleggen. “Met behulp van verschillende technieken van masseren en coaching, wordt je meer bewust van spanningen in je lichaam. Spanningen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Bewust deze spanningen te doorvoelen, opent nieuwe inzichten die bijdragen aan een vitaler en gelukkiger leven.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©Apollo Rebalancing en Shiatsu

Meer dan alleen masseren

Rebalancing is niet zomaar een massage. “Hoe meer thuis je bent in je eigen lijf, hoe meer je in balans bent”, vertelt Piet Jan. “Dat is waar het bij Rebalancing om gaat!” In een behandeling kunnen (oude) verkramping en de daarmee verbonden emoties naar boven komen. Hier met aandacht en goede begeleiding bij kunnen blijven biedt een opening naar transformatie. Met als resultaat ruimte voor meer verbondenheid met jezelf en anderen, ruimte voor het benutten van je talenten en ruimte voor vrijheid.”

Een Shiatsu behandeling versterkt de balans tussen lichaam en geest. “Shiatsu betekent letterlijk ‘druk met de vingers’ en werkt ontspannend, versterkt je vitaliteit en helpt fysieke klachten doen verminderen of wegnemen. Ik pas de Meridiaan Shiatsu toe, een holistische vorm van Japanse manuele therapie, die de vrije doorstroming van je levensenergie stimuleert. Het uitgangspunt van Iokai Shiatsu is om het lichaam zo te stimuleren dat het zichzelf herstelt.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©Apollo Rebalancing en Shiatsu

Praktijk aan het strand

De praktijk van Piet Jan zit aan de Bachstraat. “Ik heb hier een hele fijne en lichte ruimte waar je echt kunt ontspannen. Eén wand is compleet gevuld met een foto van het strand. Dit is voor mij echt een rustgevend en ontspannend beeld. Ik noem het weleens het strand van Gouda.”

Wil jij kennismaken met Piet Jan en zijn diensten? Je kunt nu een introductiebehandeling boeken met 40 procent korting (actie is geldig in de maand juni)! Kijk hier voor alle mogelijkheden >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Apollo Rebalancing & Shiatsu. Meer over Apollo Rebalancing & Shiatsu ontdekken?

Apollo Rebalancing & Shiatsu

Geopend09:00 - 20:00

Bachstraat 9 R, Gouda

adv.