Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marion van Xooon: ‘Elke verkoop geeft mij nog steeds een kick’

Aangeboden door Xooon 4 mei 2018

Marion Heuvelman (38) is bedrijfsleidster bij Xooon en Henders & Hazel. “De afwisseling in de werkzaamheden vind ik het allerleukst, geen dag is hetzelfde. Bovendien vind ik meedraaien in de verkoop ook nog steeds superleuk. Het blijft altijd een kick geven als je er een mooie order uitsleept.”

“Toen ik op mijn zestiende van de mavo kwam en een opleiding moest kiezen, vond ik dat erg moeilijk. Ik had in die tijd al wel een passie voor alles wat met interieur te maken had. Ik kocht veel woonbladen en kon daar uren in bladeren. Toen ik naar een open dag ging van het Hout- en Meubileringscollege was ik direct verkocht. Toen wist ik zeker dat ik de interieurbranche in wilde. In die tijd had ik alleen nooit gedacht dat ik uiteindelijk in een winkel terecht zou komen. Ik wilde altijd verder studeren tot architect. Maar toen ik voor het eerst stage ging lopen in een winkel, kwam ik erachter dat ik het erg naar mijn zin had en het echt iets voor mij is”, zegt Marion.

Marion Xooon Gouda
Foto: indebuurt Gouda

Van stagiaire tot bedrijfsleidster

“Ik zit al 20 jaar in de meubels, lang hè! Ik ging in dienst als stagiaire en werd daar later assistent bedrijfsleidster. Vanaf 2007 ben ik bedrijfsleidster geweest bij verschillende werkgevers. Toen in 2013 de zaak failliet ging waar ik werkte, ben ik naar Xooon en Henders & Hazel overgestapt. Sinds één jaar heb ik nu de functie van bedrijfsleidster over Xooon en Henders & Hazel. Beide formules hebben meubelen en accessoires van één en dezelfde fabrikant en dat maakt het mogelijk dat ik twee winkels onder mijn hoede heb.”

Xooon Marion meubels
Foto: indebuurt Gouda

‘Xooon spreek je uit als Ksoen’

De stijl van Xooon (spreek je uit als Ksoen) is net even iets meer uitgesproken. Dit komt door het kleurgebruik en het design van de meubelen. Het is eigenzinnig en opvallend. Je zult onze meubels ook niet zo snel ergens ander zien, omdat wij een eigen dealer hebben, het is dus alleen daar verkrijgbaar. “We hebben betaalbaar design, deskundige verkopers, goede prijs-kwaliteitsverhouding en een unieke stijl die zich goed onderscheid van andere meubelzaken”, zegt Marion.


Meer over Xooon ontdekken?

Xooon woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Elburgplein 6, Gouda

Bekijk meer:woonwinkels

adv.