Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Antoinette opende in mei haar kapsalon: ‘Dit vak zit in mijn bloed’

Aangeboden door Hair Inspirations 8 juni 2020

Antoinette Baaiman (49) is geboren en getogen in een Goudse kappersfamilie. Ze staat al sinds haar dertiende in de kapsalon en het vak zit echt in haar bloed. Afgelopen mei opende ze haar eigen salon – Hair Inspirations – aan de Kleiwegstraat in Gouda en wij gingen een kijkje nemen.

De salon van Antoinette is er eentje uit een luxe tijdschrift. De inrichting en de sfeer van Hair Inspirations maken dat je direct plaats wil nemen in de stoel. “Dat is ook echt mijn bedoeling. Ik wil mijn klanten onderdompelen in een oase van rust en wellness, terwijl je geniet van de kwalitatief hoogwaardige behandeling die ook echt bij je past.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©indebuurt Gouda

Met de paplepel ingegoten

Als tiener huppelde Antoinette al rond in de kapsalon van haar ouders. “Mijn vader heeft jaren een salon gehad in Gouda en de naam Baaiman is bij vele Gouwenaars bekend.” Eerst werkte Antoinette alleen op zaterdagen en in vakanties in de salon. “Vanaf mijn zestiende ben ik begonnen aan de kappersopleiding. Het vak zit in mijn bloed en heeft na al die jaren nog steeds mijn passie.”

Na acht jaar als zzp’er gewerkt te hebben bij kapsalons in het topsegment in Rotterdam, bleef het gevoel om voor zichzelf te beginnen toch kriebelen. “Dit is wat ik wil en dus ben ik weer terug bij mijn roots.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©Meijboom Fotografie

Duurzame producten

Duurzaamheid is voor Antoinette een van de belangrijkste factoren in haar salon. “De verftubes en folies worden gerecycled en we proberen het gebruik hiervan terug te brengen tot een minimum. Daarnaast gebruik ik veganistische, parabeen vrije, sulfaat vrije en PETA gecertificeerde producten.” Zo gebruikt ze ook kapmantels van gerecycled plastic.

Haar is onderdeel van je identiteit

Mooi haar is voor Antoinette en vele anderen een onderdeel van hun identiteit. Dat hebben we zeker in de tijd van de coronacrisis wel gemerkt. “Het creëren van haar dat bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past is voor mij het allerbelangrijkst. Ik wil dat mijn klanten elke dag het zelfvertrouwen hebben om hun leven vol energie en goede moed te beginnen, ongeacht wat er op hun pad komt.”

‘Ideale look creëren en behouden’

Of je nou om de zes weken, drie maanden of twee keer per jaar komt. “Afhankelijk van jouw wensen gaan we samen kijken naar de beste aanpak en benadering. Ik bespreek en kijk wat er nodig is om jouw ideale look te creëren en te behouden.”  

Tekst gaat verder onder de foto.

©Meijboom Fotografie

Openingsactie

Ben je nieuwsgierig geworden en laat jij jouw haar graag onder handen nemen bij Antoinette? Je kunt nu gebruik maken van de supertoffe openingsactie. Maak kennis met Hair Inspirations en ontvang tijdens je tweede bezoek een gelijkwaardige knipbehandeling als de eerste helemaal gratis!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hair Inspirations. Meer over Hair Inspirations ontdekken?

Hair Inspirations kappers

Gesloten10:00 - 19:00

Kleiwegstraat 32 , Gouda

Bekijk meer:kappers

adv.