Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fietsenwinkel Rep.26 sluit definitief de deuren: ‘Het is tijd voor iets anders’

Door Kirsten Spooren 3 augustus 2020

Fietsenwinkel Rep.26 aan de Nieuwehaven is al 27 jaar een begrip in Gouda. Menig Gouwenaar heeft hier een fiets gekocht of laten repareren. Helaas voor ons: de winkel gaat de deuren sluiten. Eigenaren Rolf en Annemiek Cech zijn toe aan een nieuw avontuur en beginnen op de plek van de fietsenwinkel een nieuwe zaak: Keukenstudio Gouda. 

Rep.26 is één van de weinige fietsenwinkels in de binnenstad van Gouda en zal dus flink gemist worden. Gelukkig gaat de vestiging aan de Kazernestraat zelfstandig verder als Pet.26, dus helemaal zonder fietsspecialist komen we niet te zitten. “We zijn nu nog jong”, vertelt Rolf over de beslissing om te stoppen met de fietsenzaak. “We hebben dit al zo lang gedaan, het is tijd voor iets anders.”

Van fietsen naar keukens

De keuze om te gaan stoppen met de fietsenwinkel, speelt al langer. “Annemiek was ontwerpster van beroep toen ze mij leerde kennen. Door mij is ze dus in de tweewielers terechtgekomen en dat heeft ze altijd heel leuk gevonden. Nu is het tijd dat we de rollen omdraaien en dat ik haar ga helpen. We gaan dus een keukenzaak beginnen.”

De fietsenwinkel gaat eind augustus dicht voor de verbouwing en medio november opent Keukenstudio Gouda de deuren. “We gaan hele mooie dingen doen. We worden premium dealer van NEFF, keukenapparatuur van goede kwaliteit. Daarbij vinden we het contact met de klant heel belangrijk en kunnen we van a tot z de keuken voor je ontwerpen. Daarnaast wordt er straks ook live gekookt in de zaak en komt er een kookclub”, legt Annemiek uit.

Tot de winkel sluit, is er een totale leegverkoop. “Alle tweewielers gaan voor een mooi prijsje weg.”


Lees ook...

Joris en Rosalie zijn vrijwilligers bij So What: ‘Ervaring is niet nodig, leergierigheid wel’

So What! is al heel lang hét poppodium en sociëteit voor jong en oud uit Gouda. Ze draaien geheel op...
la place gouda

Dít zien jullie graag gebeuren met het oude pand van La Place

Je hebt het nieuws vast niet gemist, maar voor de zekerheid: La Place aan de Markt sluit voorgoed de...

Nico en Reinier groeiden op in een bakkersfamilie: ‘We stonden al vroeg in de bakkerij’

Nico (30) en Reinier (23) Anker staan al van jongs af aan in de winkel en bakkerij van Banketbakkeri...

adv.