Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verloven? Bij Juwelier Jos slaag je sowieso voor dé ring

Aangeboden door Juwelier Jos 19 november 2019

Een huwelijksaanzoek is één van de meest bijzondere en speciale momenten uit je leven. Het is een moment dat je samen nooit meer vergeet. Of je nu een aanzoek doet bij een romantisch diner of op een sprookjesachtige locatie zoals het marktplein voor het Stadhuis. Eén ding is zeker, een aanzoeksring mag niet ontbreken.

En die ringen vind je bij Juwelier Jos. “We hebben een grote collectie aanzoeksringen van Zegja’’, vertelt Jos, meester-goudsmid en eigenaar. “De aanzoeksringen van Zegja zijn heel divers en de collectie is groot. Van een klassieke solitair, naar een aanschuifring of misschien wel een fantasie ring die niet direct te herkennen is als typische verlovingsring.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©Juwelier Jos

“We hebben aanzoeksringen in alle prijsklassen, die allemaal van topkwaliteit zijn. Die goede kwaliteit is de reden dat wij een levenslange garantie kunnen geven op onze hele collectie. (gehele Of je nu houdt van titanium, staal, geelgoud, witgoud, roségoud, bicolor of zilver. Zegja heeft van elk materiaal een ruime keuze aan modellen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Uniek en persoonlijk

Maak de verlovingsring nóg persoonlijker door een gravure aan de binnenkant te laten zetten. Een woord dat jullie samen omschrijft, een korte zin of een datum die voor jullie betekenis heeft. Mocht je in de uitgebreide collectie verlovingsringen toch niet de perfecte ring kunnen vinden, dan kan je bij Juewelier Jos ook een nieuw sieraad laten ontwerpen. “Wij denken heel graag mee in de zoektocht naar de perfecte ring.” Bedenk hoe jouw perfecte aanzoeksring eruit moet komen te zien en ze tekenen dit vervolgens in een 3D-programma. Hierna wordt de ring gegoten en afgewerkt. Hierdoor krijg je echt een unieke én op maat gemaakte ring, die hopelijk zorgt voor een grote ‘ja’ en een leven lang plezier.


Meer over Juwelier Jos ontdekken?

Juwelier Jos juweliers

Geopend09:00 - 17:00

Lange Tiendeweg 17, Gouda

Bekijk meer:juweliers

Lees ook:

Juwelier Jos maakt sieraden met as van overledenen: ‘We kunnen samen een eigen ontwerp maken’

Sieraden van Memorie zijn niet zomaar sieraden. Jos, eigenaar van Juwelier Jos waar Memorie Sieraden...

Jos van Watch House: ‘Het is zonde om een dierbaar sieraad in een la te laten liggen ‘

Heb jij sieraden van jouw oma, moeder of een ander dierbaar persoon liggen, maar weet je niet zo goe...

adv.