Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x deze winkelpanden staan op dit moment te huur in Gouda

Door Sharmila de Groot 14 januari 2020

Er komen heel veel leuke winkels en restaurants bij in Gouda, maar helaas hebben we ook echt veel te maken met leegstand. Ben je benieuwd wat er op dit moment onder andere te huur staat in de stad? En weet jij ook nog wat er daarvoor in het pand zat? Swipe dan snel verder! 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

De kop van de Kleiweg

© Indebuurt Gouda

De plek, waar je het centrum van Gouda binnenloopt, is helaas al heel lang een lege boel. Gelukkig zorgt Barista Café nog voor een gezellige sfeer aan het begin van Gouda. Vroeger was er op deze plek meer te doen, er zat namelijk een Esprit en Men @ work. Helaas staan de panden nu al langere tijd leeg. Hopelijk komt daar snel verandering in

De Markt

© Indebuurt Gouda

Haalde je hier vroeger ook graag ijs? De winkel IJssalon Italia is helaas al tijden gesloten, maar er zit nog steeds geen nieuwe huurder in. Een beetje somber eigenlijk. Er hebben wel een tijdje posters op de ruit gehangen dat er een filiaal van Pizzahut kwam. Helaas is dit niet doorgegaan, omdat ze op die plek geen verlichte gevelreclame mogen plaatsen. Tja…

De Markt

© Indebuurt Gouda

Naast onze echte stadssupermarkt van Albert Heijn, zien we heel wat verschillende bedrijfjes langskomen. Nu staat het pand alweer een jaartje leeg. Voorheen zat hier Yes! Salons en daarvoor de Let’s Go schoenenwinkel. Wie gaat het pand straks overnemen?

Lange Tiendeweg 68

© Indebuurt Gouda

Dit pand aan de Lange Tiendeweg staat al een aantal jaar te huur. Weet jij nog wat hier allemaal heeft gezeten? In een paar jaar tijd zijn er verschillende ondernemingen geweest, denk aan de Prénatal, Utopia dierenwinkel en een tijdelijke voordeelshop.

De Stoofsteeg

© Indebuurt Gouda

Voorheen zat hier de kledingwinkel Geurts&Zo, maar die zijn onlangs gestopt. Het pand staat niet te huur, maar te koop. Het is een leuk plekje aan de Stoofsteeg tegenover Juffrouw Saartje. Met drie stappen ben je al op de Markt, ideaal toch?

De Blauwstraat

© Indebuurt Gouda

Hier hebben – net als in veel andere Goudse panden – veel verschillende bedrijven gezeten, bijvoorbeeld een uitzendbureau. Nu wordt er af en toe een outlet van Hip Mode georganiseerd, maar een definitieve bestemming heeft het pand nog niet.

De Kleiweg

© Indebuurt Gouda

Drie op een rij! Deze panden staan allemaal leeg. Niet zo lang geleden kon je hier nog de Puff Store, ONLY en Benneton vinden. Helaas staan er veel panden leeg aan de Kleiweg en dat vinden wij echt heel erg zonde. Hier moet echt iets aan gedaan worden, toch?

Handig! Hier in Gouda kun je pasfoto’s laten maken

Heb je een pasfoto nodig voor je rijbewijs, paspoort of kleine spruit? Er zijn in Gouda verschillend...

Hilarisch! 5 x deze types vind je altijd op de markt van Gouda

Het is zaterdag en wat doen we op zaterdag? Juist! Boodschappen halen op de Markt. Elke zaterdag vin...
trouwen in gouda

Trouwplannen? Dit moet je weten als je in 2020 wilt trouwen in Gouda

Hoera, hij/zij zei... JA! Dat betekent dat je nu echt trouwplannen mag gaan maken. Heb je specifieke...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.