Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kun je afslanken door een apparaat? Wij probeerden het uit

Aangeboden door Easyslim.nu Gouda 26 oktober 2018

Plaatselijk afslanken én spieren opbouwen zonder keihard te trainen. Kan dat? Dankzij Easyslim.nu wel. Bij deze afslankstudio kun je een behandeling met een apparaat ondergaan dat helpt vet af te breken, spieren op te bouwen en cellulite te verminderen. Maar hoe verloopt zo’n behandeling dan precies? Daar waren wij ook benieuwd naar, dus probeerden we het uit. 

Redacteur Eva had al een tijdje niet gesport en vond het moeilijk weer te beginnen. Goed moment om aan te schuiven bij Nadia van Easyslim.nu, om de eerste centimeters ter motivatie kwijt te raken. Tijdens zo’n proefbehandeling bij Easyslim.nu verlies je – opgeteld over de verschillende zones – namelijk al tussen de 4 en 28 centimeter.

De behandeling

Na de intake in de ‘huiskamer’ van de studio ben je klaar voor de behandeling. Je wordt vooraf opgemeten en daarna mag je op bed gaan liggen, waarna je zestien pads op je lichaam krijgt die je gaan helpen met afslanken. Dat ziet er zo uit:

Tekst loopt door onder de foto’s

Foto: indebuurt Gouda

En de behandeling zelf? Die is nooit pijnlijk. Hoe het dan wel voelt? Alsof je jezelf krabt, kietelt of totaal anders, want iedereen ervaart het gevoel op een andere manier. Onze collega Jolinda probeerde de behandeling eerder al uit in Apeldoorn en maakte daar een video van:

En, en, en?

Na een uurtje sta je – compleet ontspannen, want een rustmomentje is het sowieso – weer buiten. Redacteur Eva was bij de meting na de behandeling in totaal negen centimeter kwijt. We zijn heel benieuwd hoe het effect is na de geadviseerde tien behandelingen!

Lees ook…

Easyslim zorgt al één jaar voor strakke lichamen in Gouda

"Ons sterke punt is, dat mensen zich niet aan een of ander crashdieet hoeven te houden. Onze klanten...

Meer over Easyslim.nu Gouda ontdekken?

Easyslim.nu Gouda beauty en wellness

Geopend09:00 - 18:00

Nieuwe Haven 152, Gouda

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.