Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Afvallen met hulp van een apparaat: het kan en dit is hoe het werkt

Aangeboden door Easyslim.nu Gouda 4 juni 2018

Afvallen, het is en blijft iets heel moeilijks. We weten dat voeding en sporten belangrijke aspecten zijn bij het afvallen, maar voor sommige is dit niet genoeg. De buikspieren van Nadia stonden na haar bevalling meer dan 10 cm uit elkaar, totdat ze naar Easyslim.nu ging. “Door ultrasound wordt vet uit de vetcel losgetrild, wat vervolgens via het lymfestelsel wordt afgevoerd. De elektrostimulatie zorgt voor de spieropbouw. Ik was na één behandeling al 16 centimeter kwijt.”

De kracht van Easyslim.nu is, dat je geen streng dieet hoeft te volgen. Het apparaat doet het werk voor je. “ Wat wij zien, is dat mensen zelf op hun voeding gaan letten omdat ze zich per keer slanker zien worden. Dit is zo mooi om te zien”, zegt Nadia

Easyslim.nu Gouda
Foto: indebuurt Gouda

Zwembandjes

De Easyslim.nu-methode is niet alleen gericht op mensen die extra gewicht willen verliezen. “Denk ook aan lichaamscorrectie, de bekende probleemzones zoals: zwembandjes, het buikje en zadeltassen. Ook mensen die bijvoorbeeld na een operatie slappe spieren en/of huid hebben, zijn bij Easyslim.nu aan het goede adres. Cellulitis wordt minder en de slap geworden huid weer mooi strak”.

“Het apparaat dat Easyslim.nu gebruikt, traint spieren tot maximaal 94 procent. Als je een workout doet, kun je zelf je spieren tot maximaal 28 procent trainen. Ook een prettig idee: Het is veilig en pijnloos en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.”

Easyslim.nu Gouda

Foto: indebuurt Gouda

 

Mocht je sceptisch zijn? Dan kan. Je kunt altijd een proefbehandeling bij Easyslim.nu aanvragen. Een behandeling duurt ongeveer veertig minuten.


Meer over Easyslim.nu Gouda ontdekken?

Easyslim.nu Gouda beauty en wellness

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwe Haven 152, Gouda

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.