Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vinylgarten Sitzfest

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
De Vrijheid Gouda
Gouderaksedijk 36 2808 NG Gouda
Datum: 18 jul 2020
Evenementtijden:
- 18 jul 2020 vanaf 17:00 tot 23:00
Prijs: €10,- p.p.

Vinylgarten komt op 18 juli terug met een ontiegelijk leuke corona-editie! Na een succesvolle eerste editie van Vinylgarten bij Bar de Tapperij (lees: stampvol), vonden wij het extra jammer dat door corona noodgedwongen de tweede editie uitgesteld moest worden. Maar met een aantal creatieve aanpassingen is de tweede editie eindelijk daar: Vinylgarten Sitzfest bij De Vrijheid. Op zaterdag 18 juli tussen 17.00 en 23.00 uur wordt het stadsstrand omgetoverd tot een heus vinylfestijn: een stukje zomersgenot in deze rare tijden. Zo kunnen jong en ouder (18+) toch genieten van een feestelijke avond (op gepaste afstand).

Het terrein biedt ruimte voor 150 tot 200 man om netjes op 1,5 meter afstand van elkaar te genieten van de welbekende Vinylgarten blikbieren en swingende hitjes. Dat hele weekend staat bij de Vrijheid in het teken van Duitsland en er zal dus ook een foodtruck aanwezig zijn die een echte Duitse specialiteit serveert. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om van de kaart te bestellen. Het is alsof je met al je vrienden, en andere muziekliefhebbers besluit om tegelijk naar hetzelfde terras te gaan. Vergeet geen kaartje te kopen, want dat is in verband met corona wel verplicht. Voor 10 euro per persoon reserveer je een zitplek op het stadsstrand. En krijg je een welkomstdrankje voor jezelf en schaaltje nacho’s.

Vinylgarten & COVID19

Uiteraard kan deze speciale corona-editie alleen gezamenlijk met de gasten tot een succes brengen en moet iedereen zich aan een aantal regels houden. Zo is het verplicht om een zitplek te reserveren.

Hoe werkt het reserveren van een zitplek op het stadsstrand?

  • Schaf een ticket aan via deze ticketlink. Een ticket kost €10 p.p. en is inclusief blikbiertje en schaaltje nacho’s. Bij slecht weer gaat het evenement niet door en kan je je ticket gewoon refunden!
  • Met het aanschaffen van je ticket bemachtig je een plek aan één van onze heerlijke tafels. Uiteraard samen met je vrienden/familie. Aan deze tafels mogen maximaal(!) 4 personen tegelijk zitten op gepaste afstand (huishoudens uitgezonderd).
  • Zij vullen de tafels zoveel mogelijk op! Met zijn tweeën? Dan complimenteer je de tafel met een ander tweetje; wel zo gezellig!
  • Het is tot uiterlijk 19.00 mogelijk om je zitplek te bemachtigen. Hierna sluit de vinyl-poort.

Kijk ook voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement >>>


Meer over De Vrijheid Gouda ontdekken?

De Vrijheid Gouda restaurants en horeca

Gouderaksedijk 36, Gouda

Bekijk meer: restaurants en horeca

Lees mee en reageer!