Het Super Cool Kidsfeest

© Super Cool Kidsfeest

Het Super Cool Kidsfeest is het afscheidsfeestje van het kindercollege. Tijdens dit gratis feest is er van alles te doen en te beleven voor alle kinderen in Gouda. En dit jaar doen we het nog leuker dan anders: we vieren het vanaf half mei tot en mét de zomervakantie. Gedurende deze periode kunnen kinderen meer dan 50 leuke activiteiten doen op ruim 40 verschillende locaties in Gouda. Daarmee is het Super Cool Kidsfeest niet alleen het grootste, maar ook het langst durende gratis Goudse kinderfeest.

Vanwege het coronavirus kon het Super Cool Kidsfeest vorig jaar niet doorgaan. Dit jaar is het met de hulp van alle meewerkende organisaties gelukt om het feest te spreiden over meer dan 40 locaties in Gouda. Bovendien zijn de meeste locaties op elk tijdstip van de dag te bezoeken. Op elke locatie kunnen kinderen iets doen. Er zijn activiteiten voor peuters en voor oudere kinderen. En er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Wat de kinderen kunnen doen, wordt uitgelegd in filmpjes die via een QR-code op de locatie te zien zijn.

Op pad met de Super Cool Kidskaart en een smartphone

Om de filmpjes te kunnen zien is een smartphone nodig die QR-codes kan scannen. Daarnaast krijgen alle kinderen ook de Super Cool Kidskaart, waarop alle locaties duidelijk zijn aangegeven. Deze Kidskaart wordt vanaf 10 mei via de scholen en de peuterspeelzalen uitgedeeld. Ook komt er een digitale versie op www.xplregouda.nl.

Bak iets lekkers voor onderweg en win een workshop

Bij feest hoort taart, of in ieder geval iets lekkers! Dat vinden de kinderen van het kindercollege ook. Maar, omdat het Super Cool Kidsfeest dit jaar niet op één dag en één plek is, was dit een uitdaging. Daar heeft het kindercollege iets op verzonnen. Zij vragen iedereen om zelf iets lekkers te bakken voor onderweg en om een foto van het bakresultaat in te sturen. Inzenders maken kans op een workshop van niemand minder dan de Goudse Saar Huijsmans, de winnares van ‘Heel Holland Bakt Kids’.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Brede School Gouda:

Interesse in deze activiteit?

E-mail

Agendapunten

Agendapunten in Gouda

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “SensationKaas”

SensationKaas

  • Theaterbakkerheij
  • 5 november 2021
SensationKaas 2018
Ga naar “Kein Oktoberfest”

Kein Oktoberfest

  • De Vrijheid Gouda
  • 18 september 2021
Ga naar “Kamermuziekconcert – Brioso Trio”

Kamermuziekconcert – Brioso Trio

  • 25 september 2021
Ga naar “Proef de Vrijheid XXL”

Proef de Vrijheid XXL

  • De Vrijheid Gouda
  • 24 september 2021