Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

First Dates Zomereditie

Brasserie-Bar De Zalm
Markt 34 2801 JJ Gouda
Datum: 27 aug 2020
Evenementtijden:
- 27 aug 2020 vanaf 17:00 tot 00:00
Prijs: € 19,50 p.p.

Cupido en Dr. Love zijn terug bij De Zalm!

Na het succes van de Valentijnseditie is er donderdag 27 augustus een First Dates Zomereditie! Alle vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven zijn welkom. En wie weet schiet Cupido deze keer wel raak voor jou. Aan de hand van je inschrijving gaan wij op zoek naar een perfecte match. Indien dit gelukt is, worden jullie uitgenodigd voor de romantische First Dates avond.

Jullie worden vanaf 17.00 uur ontvangen door Dr. Love met een heerlijke liefdescocktail. Onder het genot van dit drankje en een heerlijk borrelplateau leren jullie elkaar beter kennen. Is er een klik en hebben jullie het gezellig met elkaar, dan kunnen jullie besluiten het romantische diner voort te zetten met een hoofdgerecht en een dessert. Met wie je aan tafel zit blijft uiteraard geheim totdat je elkaar ontmoet in De Zalm.

De kandidaten die gematcht zijn, dienen een ticket te kopen van €19,50. Het ticket is inclusief welkomstdrankje en borrelplateau. Alle kandidaten ontvangen na inschrijving verdere informatie. Jezelf aanmelden kan via: https://www.dezalm.com/firstdates/


Meer over Brasserie-Bar De Zalm ontdekken?

Brasserie-Bar De Zalm restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Markt 34, Gouda

Bekijk meer: restaurants en horeca

Lees mee en reageer!