Cinema Culinair: The Lunchbox

Restaurant Brunel

Foto via Restaurant Brunel

Geniet van een zeven-gangendiner tijdens The Lunchbox de romantische komedie met een lach en een traan over sleur in je huwelijk, passie voor koken en onmogelijke liefde. 

In de Indiase tragikomedie The Lunchbox leren Ila en Saajan (een prachtige rol van de onlangs overleden Irrfan Khan) elkaar op een bijzondere manier kennen. Per ongeluk belandt de lunch die Ila voor haar man klaarmaakt op het bureau van Saajan, waarna een correspondentie via briefjes in de lunchbox volgt. Beiden zijn ongelukkig en vinden troost in dit dagelijks ritueel. De film draait om heerlijk mee-neem eten en voor elkaar zorgen: DE ideale film voor deze tijden.

Het diner is af te halen tussen 16:00 en 18:00 bij Restaurant Brunel. Bezorgen is mogelijk tussen 15.00 en 18.00 uur in Gouda en omgeving, Rotterdam, Alphen en Woerden.

In de instructiemail en de meegeleverde handleiding van Brunel’s filmdiner take away staat welke eenvoudige handelingen er uitgevoerd moet worden per gerecht. Voor koude gerechten geldt: uitpakken en serveren maar. Warme gerechten moeten worden opgewarmd in de pan, oven of de magnetron. Thuis dien je zelf de filmstream te downloaden via 1 van de streamingdiensten.

Interesse in deze activiteit?

Bekijk menukaart

Agendapunten

Agendapunten in Gouda

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Tentoonstelling Kaarslicht”

Tentoonstelling Kaarslicht

  • Museum Gouda
  • Van 13 nov t/m 27 mrt