Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Lekker uitgebreid lunchen bij de Zalm voor twee personen

Door Kirsten Spooren 10 december 2019

Het einde van 2019 komt in zicht. Heb jij een druk jaar gehad en kun je wel een lekkere lunch gebruiken, zo aan het einde van het jaar? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt en win een uitgebreide lunch voor twee personen bij Brasserie-Bar De Zalm (inclusief drankjes), ter waarde van €75,-.

Is er iemand met wie je echt even moet bijpraten? Of een vriend(in) die wel een lekkere lunch verdient? Ben je een foodie en gewoon heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe de kaart van De Zalm? Brasserie-Bar de Zalm is één van de oudste herbergen van Nederland en staat dus al een paar eeuwen op zijn plek tegenover het Stadhuis. Je kunt hier terecht voor Frans georiënteerde gerechten met een hoofdrol voor vis, samengesteld door Chef Alain Caron. Klinkt goed, hè? En jij kunt nu een geheel verzorgde lunch voor twee bij ons winnen.

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Gouda en je maakt automatisch kans op deze lunch. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december 2019. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.


Meer over Brasserie-Bar De Zalm ontdekken?

Brasserie-Bar De Zalm restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Markt 34, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook…

De Zalm Alain Caron

Culinair genieten: tv-kok Alain Caron komt koken voor De Zalm

Hallo lekkerbekjes, culinaire connoisseurs en Goudse foodies: hebben jullie dit al gehoord? De beroe...
Hotel de Zalm Mysterie Gouda

Mysterie opgelost: Het verhaal achter Hotel de Zalm

In de rubriek ‘Goudse mysteries’ lossen we elke week een Gouds raadsel op. Dingen die je altijd al h...

adv.