Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Joepie! Je maakt nog steeds kans op een gratis boodschappenpakket voor je kerstdiner

Door Kirsten Spooren 15 december 2018

De decembermaand is leuk, maar ook duur! Wil jij lekker uitpakken voor je familie en je vrienden, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Dat komt goed uit: wij geven deze maand namelijk vijf keer een cadeaubon van 50 euro weg en je hoeft daar bijna niks voor te doen!

Het is altijd weer even een schrikmomentje bij de kassa, als je kerstboodschappen hebt ingeslagen. Daarom zou 50 euro korting natuurlijk goed van pas komen! Als jij een van de gelukkige winnaars bent, mag je zelf kiezen waar je jouw boodschappenbedrag uitgeeft: bij de Keurslager, de Jumbo of de Albert Heijn.

Ken je iemand die het harder nodig heeft dan jij? Spread the word en laat mensen vooral even weten dat ze mee kunnen doen en korting op hun boodschappen kunnen winnen. Niet geschoten is altijd mis!

Zo doe je mee

Meedoen is heel makkelijk: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 17 december 2018. Op 18 december krijgen de winnaars bericht en wordt de bon naar je opgestuurd, zodat je hem voor kerst binnen hebt en naar hartenlust kunt inslaan. Fijne kerst alvast!

Deze winactie is gesloten je kunt niet meer meedoen.

adv.