Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis uitje: maak kans op twee kaarten voor Madurodam

Aangeboden door Uitjeskrant.nl 13 februari 2020

Je kijkt je ogen uit in Madurodam. In het attractiepark in Den Haag staat een Nederlandse miniatuurstad. Paleis op de Dam, het Binnenhof maar ook het Goudse Stadhuis is hier in het klein te bewonderen. Bij indebuurt maak je kans om dit met je eigen ogen te zien. 

In samenwerking met de Uitjeskrant mogen wij twee toegangskaarten weggeven. Samen kunnen jullie ons mooie land in het klein aanschouwen. Als je het ons vraagt, is dit het perfecte uitje voor in de voorjaarsvakantie.

Hoe maak je kans?

Vind jij het niet vervelend om voor een gratis uitje Gouda te verlaten? Schrijf je dan hieronder snel in. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op deze twee tickets. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Gouda. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 18 februari. We laten je niet lang in spanning: de volgende dag – woensdag 19 februari – krijgt de winnaar een bericht. De kaartjes van Madurodam zijn tot en met 1 maart 2020 geldig.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Nog veel meer leuke uitjes

Kan jij niet vaak genoeg op pad, alleen wordt je portemonnee daar niet bepaald blij van? Tip van ons: op de Uitjeskrant vind je tal van leuke uitjes voor een zacht prijsje. Neem gerust eens een kijkje.

Lees ook...

Deze unieke stroopwafelhanger wil elke Gouwenaar en wij geven er twee weg!

Ja, mensen, laatste kans op mee te doen! Dit keer weer een object dat elke Gouwenaar moet hebben. Un...

adv.