Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis luisterboeken en meer om deze moeilijke tijd door te komen

Door Ilse Zoutewelle 25 maart 2020

Nu we allemaal zo veel mogelijk thuiszitten hebben meerdere bedrijven iets bedacht om ons te helpen in deze moeilijke tijd. Wij hebben een aantal actie’s voor je op een rij gezet:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis luisterboeken

evenementen maart gouda
© Bibliotheek Gouda

Net vervelend dat de bibliotheek in Gouda dicht is nu jij (waarschijnlijk) zeeën aan vrije tijd hebt. Gelukkig is daar de online bibliotheek! Vanwege de coronamaatregelen kun je gratis luisterboeken downloaden, ook als je geen lid bent van de bieb. Er zijn zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen: je vindt hier het complete overzicht. Om de luisterboeken te bemachtigen, moet je wel even de LuisterBieb app downloaden.

Boekje met wandelroutes voor nop

Toe aan wat frisse lucht? Boswachters hebben per regio een boekje samengesteld met de mooiste wandelroutes. Je kunt hem hier aanvragen. Let op: het is een fysiek boekje, dus het duurt ongeveer tien dagen voor je hem in huis hebt. Houd ook tijdens een wandeling ten alle tijden de afstand van 1,5 meter in acht.

Gratis betaalzenders

Heb jij een televisie abonnement van KPN of Ziggo? Dan heb je mazzel, want de providers hebben hun betaalzenders open gezet voor iedereen. Zo kun je nu de hele dag films kijken op Film1 en stelt Ziggo een aantal extra kinderkanalen open. De actie loopt vooralsnog tot 13 april.

Laat een printje maken voor niks

Redacteur Kirsten moet ook thuiswerken

Nu je huis is omgetoverd tot werkplek en je kinderen thuis zitten, is de kans groot dat je een printer mist. Daarom is webshop alleeninkt.nl een fijne service begonnen: ze sturen je printjes gratis thuis. Razend handig als je het nodig hebt voor je werk, maar ook als je kinderen hun kleurboeken inmiddels hebben volgekalkt. Goed om te weten: de printservice is vrij populair, waardoor de verwerking iets langer duurt dan normaal.


Lees meer over corona in Gouda:

Corona in Gouda: dit zijn de laatste ontwikkelingen

In het nieuws gaat het bijna nergens anders meer over: het coronavirus en de harde maatregelen om he...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.