Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goudse aanbiedingen: 5 x deze ondernemers hebben speciale acties vanwege coronavirus

Door Eva van Dantzig 18 maart 2020

Het is een gekke tijd. Op zondag 15 maart werd bekend dat onder andere scholen en horeca moeten sluiten tot 1 juni. Dit zorgt ervoor dat het rustig is in de winkelstraten en dat is voor ondernemers niet makkelijk. Daarom hebben veel ondernemers een actie opgezet om mensen toch te kunnen voorzien van hun producten.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kaldi Gouda

©Google Streetviewe

Ook Kaldi Gouda heeft hun horecagedeelte moeten sluiten. De winkel en de coffee to-go gaat ook gewoon door. Kan of wil je het huis niet uit, dan kun je online bestellen. Staat wat je zoekt daar niet op, stuur dan een email naar [email protected] Klanten met bestellingen tussen de €20 en €50 voor postcodes die beginnen met 24, 27, 28, 29 en 34 ontvangen een cadeaukaart ter waarde van de verzendkosten welke later in de winkel te besteden is. Bestellingen boven de €50 worden altijd gratis verzonden.


Meer over Kaldi Gouda ontdekken?

Kaldi Gouda koffiebars

Gesloten09:30 - 17:30

Markt 75, Gouda

Bekijk meer:koffiebars

TOFF Concept

© TOFF Concept

Heb je binnenkort een verjaardag waar je niet naar toe kan, maar wil je diegene wel een leuke dag bezorgen? Dan heeft TOFF Concept iets bedacht. Stuur een appje naar 06-11100669 en dan neemt Steph via videobellen contact met je op, zodat je samen de winkel kunt doorlopen op zoek naar een leuk kadootje.

Dat kadootje wordt vervolgens net zo leuk ingepakt als anders, eventueel met een handgeschreven tekst met jouw woorden erbij, waarna het wordt verzonden naar de jarige. Dit kan natuurlijk ook naar iemand die even een hart onder de riem nodig heeft. Of misschien heb je een kadootje nodig voor jezelf omdat je er even doorheen zit, want ook dat is hard nodig in deze tijd, beetje aandacht aan jezelf!


Meer over TOFF Concept ontdekken?

TOFF Concept conceptstores

Gesloten10:00 - 17:00

Zeugstraat 64, Gouda

Bekijk meer:conceptstores

Heb ik VIA

©Heb ik VIA

Ook Heb ik VIA heeft een actie bedacht. Door op deze link te klikken kom je bij goodiebags met verschillende waardes. Op het formulier kan je aangeven met welk bedrag/tas Heb ik VIA wilt steunen. Na je aanmelding krijg je een betaallink toegestuurd en reserveren ze een tas voor jou. De tas komen ze bij je bezorgen, of je kan hem op komen halen in de winkel.


Meer over Heb ik VIA ontdekken?

Heb ik VIA woonwinkels

Vandaag gesloten

Lange Groenendaal 72A, Gouda

Bekijk meer:woonwinkels

Doppio Espresso

© indebuurt Gouda

Ook Doppio geeft producten weg. “Door de sluiting die het kabinet heeft afgekondigd hebben we nog best wat spullen in huis, en we houden niet van eten weggooien! Heb je interesse, bel ons via 0182581188 en zo helpen we elkaar.”


Meer over Prego Gouda ontdekken?

Prego Gouda koffiebars

Gesloten08:00 - 18:00

Sint Anthoniestraat 1, Gouda

Bekijk meer:koffiebars

Outdoor Gouda

Outdoor Gouda
Foto: indebuurt Gouda

Ook Outdoor Gouda draagt bij aan een nog zo leefbaar mogelijke situatie. “De winkel en webshop zijn open, maar de meeste mensen blijven thuis zoals gevraagd door de overheden. Om toch de benodigde spullen als wandelschoenen, huissloffen of noodmaaltijden bij de mensen thuis te krijgen hebben we de volgende maatregelen genomen. Binnen Gouda rekenen we géén verzendkosten, u krijgt deze terug gestort bij een bestelling. Én het minimum bedrag voor gratis verzending buiten Gouda is verlaagd van €100,- naar €50,-. We hopen hiermee toch de wensen van onze klanten te kunnen verzorgen. Zonder dat de klant de huiselijke omgeving hoeft te verlaten. En uiteraard worden de bestellingen met de fiets bezorgd. Wel zo milieuvriendelijk.”


Meer over Outdoor Gouda ontdekken?

Outdoor Gouda sportwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwehaven 45a, Gouda

Bekijk meer:sportwinkels

Steun de lokale ondernemer

© AD Groene Hart

Tijdens de coronacrisis hebben veel ondernemers het moeilijk. Wil jij ze steunen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet:

corona gouda

Winkels in zwaar weer: 4 x zo steun jij de Goudse ondernemers

Van restaurants tot cafés en sportclubs: ze zijn allemaal zeker tot en met dinsdag 28 april gesloten...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.