Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te Koop: Riant singelpand met grote tuin!

Aangeboden door Alpha Makelaardij B.V.
- Geldig vanaf 5 nov 2019 - Geldig vanaf 5 november 2019 t/m 19 nov 2019 t/m 19 november 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Riant singelpand met een gevelbreedte van maar liefst 6.50 meter. Het karakteristieke voorhuis is in gebruik als woonhuis. Aan de achterzijde bevindt zich een zonnige tuin en diverse opstallen. De opstallen aan de achterzijde zijn voorheen in gebruik geweest als saunacomplex en in de opstal aan de achterzijde is zelfs nog het voormalige zwembad aanwezig. Bij het woonhuis is een aanvang gemaakt tot het verbouwen en moderniseren van het pand. Deze verbouwing dient nog te worden voltooid, zodat je het geheel naar je eigen smaak kunt afwerken.

Bouwjaar 1855. Het woonoppervlak bedraagt 217 m², de overige ruimte is 163 m² groot en het geheel is gelegen op 322 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, vestibule met meterkast, ruime hal met vaste kast. Vervolgens een gang met toilet, inpandige berging met cv-ketel en het trappenhuis. Grote woonkamer met Aziatisch hardstenen vloer, grote ramen aan de voorzijde en een gezellige open haard in het midden. Aansluitend de woonkeuken met granieten aanrechtblad met 1,5 rvs spoelbak, bar en diverse apparatuur. Gezellige zithoek aan de rechterzijde. Via de keuken zijn de overige opstallen (L-vorm) bereikbaar, die in gebruik zijn geweest als behandelkamer (schoonheidssalon) en opslagruimte. Het voormalige saunagedeelte en het “zwembad” zijn niet in gebruik. De tuin is bereikbaar via een schuifpui.
1e verdieping: overloop met toilet, wasruimte in de uitbouw, grote slaapkamer aan de voorzijde met doorgang tot extra slaap-/kleedruimte, slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het platte dak (mogelijkheid tot dakterras). Moderne badkamer (zwart/wit betegeld) voorzien van hoekligbad, inloopdouche, wastafel en lichtkoepel.
2e verdieping: leuke slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel en doorgang naar een grote bergruimte aan de voorzijde. Deze ruimte is ook te gebruiken als kleedruimte.

Bijzonderheden:

  • De achtergelegen opstallen bevinden zich nog grotendeels in de oorspronkelijke vorm met grote glaspuien aan de tuinzijde. Het voormalige zwembad heeft een verdieping met een grote, multifunctionele ruimte van 7.15 x 3.00 m.
  • De fijne, zonnige tuin, dient te worden aangelegd.
  • Goede ligging op loopafstand van hartje binnenstad en het station.
  • De bestemming van het pand is Gemengd-1. Bij deze bestemming is zowel wonen als bedrijfsmatig gebruik op de begane grond mogelijk.

Kijk hier voor alle foto’s en informatie over deze woning >>>

  • Vraagprijs € 469.000,- kosten koper.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alpha Makelaardij B.V.. Meer over Alpha Makelaardij B.V. ontdekken?

Alpha Makelaardij B.V. makelaars

Gesloten08:30 - 17:00

Hoge Gouwe 17, Gouda

Bekijk meer: makelaars