Gratis beauty bloggers boek en kaartjes winnen voor Happy Halloween

Aanbiedingen van de week
19 oktober 2017

Ben je driftig alle coupons aan het uitknippen of actiefolders aan het langsgaan? Stop met zoeken, want wij hebben een aantal toffe Goudse aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Bizar! Deze 5 wereldrecords zijn gevestigd in Gouda

Gouwenaars
18 oktober 2017

Wist jij dat deze grappige, knappe en bizarre wereldrecords in onze eigen stad gevestigd zijn? Geniet mee van deze ‘knappe’ Goudse prestaties.

Uittip: Whisky en theater, de perfecte combinatie

Uitje van de week
18 oktober 2017

Op 27 oktober komen whisky en theater samen in Gouda. Een kijkje in de wondere wereld van whisky tijdens een virtuele rondleiding door de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich.

De zon is rood en de lucht is geel in Gouda: dit is de reden

Opmerkelijk
17 oktober 2017

Het ziet er vreemd uit als je naar buiten kijkt vandaag. De zon is rood en de lucht lijkt wel een gelige/oranje gloed te hebben. Toevallig? Nee hoor, het heeft…

Gouwenaar Sander: ‘Gouda mist de gezelligheid op de donderdagavond’

Gouwenaar van de Week
17 oktober 2017

Sander van der Boon (34) is bedrijfsleider van de Swing in Gouda. Wij vroegen hem wat Gouda zo bijzonder maakt en of er in zijn ogen dingen beter zouden kunnen. 

Doen

3 x doen in Gouda dit weekend

Eva van Dantzig
- 20 oktober 2017

Wat staat er op jouw planning dit weekend? De laatste dagen van de herfstvakantie zijn aangebroken en het weer is niet zo stralend als vorig weekend. Wij hebben een aantal leuke…