Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Pistache Design: dé winkel voor vintage design!

Aangeboden door Pistache Design 17 juli 2019

Je voelt je gelijk thuis zodra je de woonwinkel van Sophie en Rob binnenstapt. Dat is ook niet zo gek, want Pistache Design is bijna een verlengstuk van hun eigen huis. “We kopen alleen de spullen in die we zelf mooi vinden. En dit heeft geresulteerd in een collectie waar we zelf honderd procent achterstaan.”

Pistache Design

Pistache Design is dé plek voor design klassiekers, vintage meubels, decoratieve kunst, accessoires, vintage sieraden en vloerkleden. Omdat Sophie en Rob veel onderweg zijn om de mooiste meubelstukken in het (buiten)land op te halen, is hun winkel alleen op vrijdag en zaterdag geopend. De webshop daarentegen is 24/7 beschikbaar en veel items zijn binnen één tot drie dagen leverbaar.

binnenkijken bij pistache design_8

Vintage design

Pistache Design is niet een winkel waar je even snel doorheen loopt, maar waar je rustig de tijd neemt om alles in je op te nemen. Terwijl je de ene designstoel uitprobeert valt je oog alweer op een bijzondere accessoire. “Je vindt bij ons geen standaard accessoires, maar echte eyecatchers die soms een tikkeltje gek zijn. Denk aan een levensgrote bronzen Bulldog of een zwarte panter uit de jaren ’80,” legt Sophie uit.

Interieurspullen met een bijzonder verhaal

Omdat het enthousiaste duo alle spullen zelf ophaalt, weten ze veel over de herkomst van de vintage design meubelen. “Het is zo ontzettend leuk om te doen. Je hebt met allemaal liefhebbers te maken. Mensen die in de winkel komen zijn gek op onze spullen, maar ook de mensen waarvan we inkopen delen dezelfde passie voor design meubelen,” legt Rob uit.

binnenkijken bij pistache design_18

Wisselend aanbod

De indeling van de winkel verandert regelmatig. Dit komt niet alleen doordat de meubels snel een nieuwe eigenaar hebben gevonden, maar ook doordat Pistache Design over een ruime collectie beschikt die niet allemaal tegelijk in de winkel kan staan. Daarom staat en gedeelte van deze collectie in de opslag en wordt de winkel vrijwel iedere maand aangevuld met nieuwe pareltjes.

Kom langs

Ben jij benieuwd welke design klassiekers Rob en Sophie zoal verkopen? Loop gewoon eens binnen in de winkel, bekijk de webshop of volg Pistache Design op Instagram. Hieronder vind je een kleine greep uit hun uitgebreide collectie.


Meer over Pistache Design ontdekken?

Pistache Design woonwinkels

Vandaag gesloten

Oldenzaalsestraat 724, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.