Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Marleen: ‘Onze zolder is één grote fitnessruimte’

Aangeboden door Specishops 9 december 2019

Marleen woont samen met haar vriend, zoontje en hond in een prachtige nieuwbouwwoning. Wanneer we binnenkijken zien we gezellige printjes, fijne lampen en een heuse fitnessruimte. Nieuwsgierig? Gluur maar mee!

Opvallende muurtjes

Wanneer we Marleens woning binnenstappen, valt ons oog op twee opvallende muurtjes in huis. Allereerst de jungleprint in de eetkamer. “Dat is behang! Ik vond het printje heel leuk.” Dan is er nog de blauwe muur in de woonkamer. “Die muur heeft al meerdere kleuren gehad. Mintgroen, donkergroen en sinds een maand deze kleur. Waarschijnlijk zit er volgend jaar wel weer wat anders op.”

Opgeruimd

Voor een woning waar een peuter rondwandelt, is het verdacht opgeruimd bij Marleen thuis. Is het hier altijd zo netjes? “Ik ben redelijk opgeruimd van mezelf. Maar heb voor jullie komst wel snel wat speelgoed weggezet hoor,” zegt ze lachend.

Gloedjenieuw

Marleen en haar gezin zijn de eerste bewoners in dit huis. Alles was dus nog gloedjenieuw toen ze in de woning trokken. “We moesten van nul af aan beginnen. Keuken, badkamer, niks zat erin. We hebben alles zelf gedaan. Of nou ja, we… Een grote dank aan mijn vader is wel op z’n plek. Hij heeft heel veel gedaan.”

Het bepalen van het interieur ging vrij makkelijk. “Mijn vriend en ik liggen op één lijn. De grote dingen als meubels kopen we altijd in overleg. Maar als ik leuke accessoires zie, neem ik ze gewoon mee. Vaak vindt hij ze ook wel leuk.”

Favoriete plek

De woonkamer is Marleens favoriete plek in huis. En dat snappen we wel. We moeten ons inhouden om niet op die megagrote bank te ploffen. “Die is heel fijn ja,” zegt Marleen. “Hij bestaat uit losse elementen die je allemaal kunt verplaatsen. Je kunt er alle kanten mee op.”

Dimmen zonder dimmer

Ook is de bewoonster blij met haar lampen. “De ledverlichting hebben we gekocht bij LEDlampshopXL.nl. Het zijn driestaps-lampen. Die kun je dimmen met de schakelaar. Je hebt dus geen dimmer nodig. Ideaal!”

Fitnessruimte

Wanneer we een rondleiding door de rest van het huis krijgen, zijn we vooral onder de indruk van de zolder. Die is omgetoverd tot een heuse fitnessruimte. “Dat is begonnen met een hobby en wens van mijn vriend. In de afgelopen jaren kwamen er steeds meer attributen bij. Een rek, een bokszak, van alles.”

Zelf is Marleen niet dagelijks in de fitnesskamer te vinden. “Maar af en toe vind ik het wel om lekker thuis te sporten. Ik gebruik dan met name de kettlebells, dumbbells en elastieken van ThuisfitnessXL.nl. Daarmee kun je op elk moment van de dag je hele lichaam trainen. Én ze nemen niet veel ruimte in. Handig!”


Meer over Specishops ontdekken?

Specishops zakelijke dienstverleners

Vandaag gesloten

Josink Hofweg 34 , Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Deze binnenkijkers al gezien?

binnenkijken bij Melanie

Binnenkijken bij Melanie: ‘Veel meubelstukken zijn door mijn vader gemaakt’

Hoe handig is het wanneer je iemand hebt die al jouw ideeën kan vertalen naar prachtige meubelstukke...
binnenkijker_anneroos-26

Binnenkijken bij Anneroos: ‘Ik heb heel veel miskopen gedaan’

Wekelijks komen we bij Enschedeërs op de koffie om rond te neuzen in hun woning. Deze week waren we ...
Binnenkijken bij Marit

Binnenkijken bij Marit: ‘Maandag kregen we de sleutel en vrijdag zaten we erin’

Hoe fijn is ons werk? Wekelijks mogen we binnenkijken in leuke huizen in Enschede. Deze week gingen ...

adv.