Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

11 x sociale huurwoningen in Enschede

Door Romy Wesselink 11 december 2019

Niet iedereen heeft de financiële middelen om een huis te kopen of een huis in de vrije sector te huren. Gelukkig zijn er ook een aantal sociale huurwoningen in Enschede. Huizen waarbij de kale huur niet hoger is dan € 720,42. Wij zetten er elf voor je op een rij.

Page 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

Oldenzaalsestraat 89 404

Een 2-kamerappartement in het centrum van Enschede. De woning bevindt zich op de vierde etage. Er is een lift in het gebouw aanwezig, dus traplopen is niet nodig. Ook beschikt het appartement over een balkon, berging en garage.

oldenzaalsestraat
Foto: Google Streetview

Getfertweg 39

Een 3-kamerappartement op de vierde verdieping. De Getfergweg bevindt zich vlak achter het MST, je woont dus op loopafstand van het centrum. Er is parkeermogelijkheid, een lift en de woning beschikt over een eigen berging.

getfertweg ons huis
Foto: Ons Huis

Ypelobrink 6

Een 3-kamerappartement op de eerste verdieping. Er is geen lift in het complex aanwezig. De woning bevindt zich in Enschede-Zuid, dichtbij het winkelcentrum en het Wesselerbrinkpark. Het appartement is aangesloten op de stadsverwarming, daardoor is de totale huurprijs €528,11.

ypelobrink ons huis
Foto: Ons Huis

Een ruime eengezinswoning in de wijk Wesselerbrink. Er zijn vier slaapkamers, een berging en de woning beschikt over een tuin. De tussenwoning wordt alleen verhuurd aan huishoudens met vier of meer personen.

kostverloren domijn
Foto: Domijn

Een 2-kamerappartement in de wijk Veldkamp-Getfert. De woning bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift of berging in het complex aanwezig. De woning beschikt niet over een balkon.

veldkampstraat domijn
Foto: Domijn

Amstelstraat 3C

Een 3-kamerappartement in de wijk Deppenbroek. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping in een rolstoeltoegankelijke portiekflat. Bijzondere voorwaarde voor deze woning is dat je minimaal 55 jaar oud moet zijn. De woning beschikt over een balkon, open keuken, berging en schuur. Ook is er een lift aanwezig.

amstelstraat google streetview
Foto: Google Streetview

Espoortstraat 22

Een 2-kamerappartement in het centrum van Enschede. Deze woning beschikt over een vernieuwde badkamer, toilet en keuken. Ook is er een balkon, lift en eigen berging aanwezig.

espoortstraat google streetview
Foto: Google Streetview

Geessinkweg 201

Een 2-kamerappartement op de tweede etage in de wijk Wesselerbrink. De woning beschikt over een balkon en er is een lift in het gebouw aanwezig.

geesinksweg
Foto: Google Streetview

Oostveenweg 6

Een tussenwoning in de wijk Velve-Lindenhof. De woning heeft 2 slaapkamers, ruime woonkamer met open keuken, berging en een schuur. Ook is er een tuin bij de woning aanwezig.

oostveenweg
Foto: Google Streetview

Blekerstraat 35

Een 3-kamerappartement op de eerste etage. De woning ligt vlakbij het centrum van Enschede. Het gaat om een nieuw appartement (gebouwd in 2016), met een eigen berging, open keuken en mogelijkheid een parkeerplaats te huren.

blekerstraat sociale huurwoningen
Foto: Google Streetview

Assinklanden 191

Een appartement op de zesde etage in een galerijflat in de wijk Stroinkslanden. De woning beschikt over twee woonkamers, twee slaapkamers, een open keuken en berging. Er is een lift in het gebouw aanwezig.

assinklanden
Foto: Google Streetview

Lees ook

kledingbank enschede

Linda en Marijke werken bij de Kledingbank: ‘Je doet het voor die trotse glimlach van de kinderen’

Er zijn in Enschede helaas nog veel mensen die onder de armoedegrens leven. Gelukkig zijn er steeds ...
Het tankstation

Aanschuiven! Op deze plekken eet je goedkoop een hapje mee

Geen zin om te koken en geen geld om uitgebreid uit eten te gaan. Wat doe je dan? Aanschuiven bij ee...
voedselbank

11 x hier kom je voor in aanmerking als je de eindjes aan elkaar moet knopen

We hadden graag gezien dat dit artikel niet nodig was, maar helaas. Een behoorlijk percentage van de...
Page 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.