Binnenkijken bij Melanie: ‘Veel meubelstukken zijn door mijn vader gemaakt’

Aangeboden door Specishops 15 april 2019

Hoe handig is het wanneer je iemand hebt die al jouw ideeën kan vertalen naar prachtige meubelstukken? Melanie’s vader is aannemer en is al flink voor zijn dochters aan het werk gezet. “Ik wilde geen dertien in een dozijn woning, maar iets dat echt eigen en uniek is,” zegt Melanie enthousiast.

Prachtige vide

Melanie woont inmiddels twee jaar samen met haar vriend Jeroen in een prachtige woning op het Stokhorst. “We hadden zo’n tien woningen bezichtigd voordat we bij dit huis uitkwamen. Ik werd op slag verliefd op de vide, omdat je dit niet bij veel woningen ziet.” Het interieur was behoorlijk gedateerd, denk aan houten schrootjes aan het plafond en bloementegels in de badkamer, maar daar kon het stel gemakkelijk doorheen kijken. Het plafond is mooi strak gemaakt, de badkamer en het toilet verbouwd en de schouw in ere hersteld. “Vorig jaar hebben we ook onze jungle tuin aangepakt,” zegt de Enschedese lachend.

binnenkijken melanie_11
Het uitzicht vanaf de vide

Verlichting

Melanie’s interieur straalt veel rust en warmte uit. Dit komt niet alleen door de toffe woondecoratie, maar ook door het stijlvol gebruik van binnenverlichting. Neem bijvoorbeeld de lamp boven de eettafel. Dit is een combinatie van een oud gebinte en LED verlichting met een industriële fitting. “Veel van onze verlichting hebben we gekocht bij LEDlampshopXL.nl. Deze lampen zijn energiezuinig en erg sfeervol. Daarnaast maken we ook gebruik van de slimme verlichting van deze webshop. Via de app kunnen we met één druk alle lampen aandoen. Ook de lampen onder de overkapping hebben we aangesloten op deze app.” Handig zeg!

specishops verlichting app
Met deze app van LEDlampshopXL.nl wordt je woning met een simpele handeling verlicht

Pinterest

In Melanie’s interieur zie je veel uniek een handgemaakte spullen. “Ik zit echt uren op Pinterest om inspiratie op te doen voor ons interieur. Als ik dan iets gevonden heb, hoef ik alleen het plaatje te laten zien en dan fikst mijn vader het.” Voor Melanie’s vader is vrijwel iedere zaterdag gevuld met klusjes, want ook door zijn andere twee dochters wordt hij regelmatig aan het werk gezet. Zo verwacht een van hen binnenkort een kindje, dus ook in de babykamer wordt alles door opa op maat gemaakt.

Steenschotten eettafel

De fijnste plek in het huis is de eettafel, omdat ze hier gezellig met veel vrienden kan plaatsnemen. Ook deze tafel is door Melanie’s vader gemaakt. “Het blad is gemaakt van steenschotten, hier worden bakstenen opgelegd om af te koelen wanneer ze uit de oven komen. De tafel heeft een stoere en robuuste uitstraling en daar houd ik van.”

binnenkijken melanie_6

Celebrathings

Dat Melanie veel gevoel heeft voor aankleding en decoratie zie je overal in het interieur terug. “Dat creatieve heeft eigenlijk altijd al in mij gezeten. Sinds kort ben ik met een vriendin een eigen bedrijfje begonnen, genaamd Celebrathings,” zegt Melanie trots. Feesten, babyshowers, verjaardagen en doopsels worden door de twee vriendinnen aangekleed en alles is mogelijk. “Mijn vader hoeft zich niet te vervelen, want voor de grotere decoratiestukken zal ik deze hulplijn inschakelen!”

Ben jij ook helemaal weg van die lampen in Melanie’s woning? Neem dan een kijkje op deze webshop om het complete assortiment te zien.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Specishops. Meer over Specishops ontdekken?

Specishops zakelijke dienstverleners

Nu gesloten09:00 - 20:00

Josink Hofweg 34 , Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.