Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Op deze manier kan jij een hogere prijs voor jouw koopwoning krijgen

Aangeboden door Schippers Lifestyle 24 december 2018

De woningen gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Verkoopstyling is in deze tijd niet per se nodig om je huis sneller te verkopen, maar je krijgt wel vaak een hogere prijs voor je huis. Maak daarom gebruik van de verkoopstyling door Schippers Lifestyle.

Verkoopstyling door Schippers Lifestyle

Negentig procent van de mensen schijnt in de eerste minuut al te beslissen of ze een huis wel of niet willen kopen. De inrichting van een woning speelt hierbij een belangrijke rol. Het team van Schippers Lifestyle kan je helpen om jouw woning optimaal te presenteren voor de verkoop. Ze geven precies de juiste aandacht aan alle belangrijke aspecten van jouw woning zodat er een maximaal uitnodigende sfeer ontstaat. Kleur, meubels, verlichting, alles wordt zo optimaal mogelijk afgestemd met maar één doel: een snelle verkoop voor een hogere verkoopprijs. 

Succesvol verkopen begint bij een goede woningpresentatie

Niet iedereen kan even goed door de persoonlijke spullen van de huidige bewoners heen kijken. Gelukkig weet het team van Schippers Lifestyle hier wel raad mee. Het maakt niet uit of je nu een starterswoning wilt verkopen of een vrijstaande villa. Iedere woning die te koop staat is gebaat bij verkoopstyling. Ook bij de verkoop van een lege woning kan styling helpen om een ruimte inzichtelijk te maken.

Foto: Schippers Lifestyle Enschede

Meer over Schippers Lifestyle ontdekken?

Schippers Lifestyle woonwinkels

Gesloten10:00 - 20:00

Lenteweg 28, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.