Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van stoere boomstamtafel tot ovale eettafel: deze woonwinkel maakt alles op maat

Aangeboden door Schippers Lifestyle 26 juni 2020

Ben jij op zoek naar een suar boomstamtafel, een visgraat eettafel of een ronde tafel van mangohout? Bij Schippers Lifestyle hebben ze altijd tweehonderd eettafels op voorraad. En het mooie is: je kunt iedere eettafel helemaal op maat laten maken!

Zoveel verschillende interieurs, zoveel verschillende eettafels. Rechthoekige tafels zijn altijd enorm populair geweest, maar tegenwoordig zie je ook steeds vaker ovale of ronde eettafels. Welke eettafel het beste bij jou past, hangt af van de grootte van de ruimte en van je leefsituatie. Zo zijn ronde tafels ideaal voor kleinere woonkamers en rechthoekige tafels zijn juist fijn wanneer je er veel spullen op kwijt wilt.

ovalen eettafel schippers lifestyle

Eigen werkplaats

Schippers Lifestyle heeft een ruim assortiment eettafels. Je kunt kiezen uit een aantal standaard modellen of je stelt je eigen eettafel naar wens samen. “Achter onze showroom hebben wij een ruime werkplaats met verschillende tafelbladen en onderstellen. De klant kan dan zelf beslissen welke houtsoort er voor de tafel gebruikt moet worden, wat de afmetingen moeten zijn en hoe het onderstel eruit moet komen te zien. Het is zelfs mogelijk om rechtstreeks het gewenste tafelblad te reserveren. Want geen enkele boomstamtafel is hetzelfde en soms heeft de klant een voorkeur voor een bepaalde vorm”, legt Bob van Schippers Lifestyle in Enschede uit.

Op maat gemaakte eettafels

In veel gevallen is de op maat gemaakte eettafel binnen drie weken klaar. Alleen voor de meer gecompliceerde modellen is een langere levertijd van zo’n acht tot tien weken nodig. Alle eettafels worden gratis in de regio Twente bezorgd en gemonteerd. “Ook behandelen wij het hout met een speciale sealer, zodat het blad heel natuurlijk oogt en er geen vlekken in het hout kunnen trekken. Daarnaast geven we op iedere tafel drie jaar garantie.”

Eiken boomstamtafels in de aanbieding

Momenteel heeft Bob zijn prachtige eiken boomstamtafels scherp geprijsd. Hij heeft een groot aantal van deze bladen rechtstreeks bij de fabrikant ingekocht, dus daarom kan hij de prijs laag houden. Zo heb je al zo’n gave tafel (200 x 100 cm) voor €695,-. Alle tafelbladen zijn 4 cm dik en van massief eiken. Verder is het blad in iedere gewenste kleur leverbaar. Bekijk voor meer informatie deze Facebookpagina, de website of kom langs in de showroom.

Deze boomstamtafel is in de aanbieding
bob schippers lifestyle

Bob heeft zijn eigen landelijke woonwinkel: ‘Deze woonstijl blijft tijdloos’

Woontrends komen en gaan, maar de landelijke woonstijl behoort daarentegen al decennia lang tot de p...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schippers Lifestyle. Meer over Schippers Lifestyle ontdekken?

Schippers Lifestyle woonwinkels

Gesloten13:00 - 18:00

Lenteweg 28, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.