Sneak preview! Dit zijn de woontrends van het voorjaar/zomer 2019

Aangeboden door Decokay Eijssink 22 maart 2019

Als echte interior junkie wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de laatste woontrends. Zo weet je precies welke musthaves er niet in jouw woning mogen ontbreken. Interieuradviseur Sandra van Decokay Eijssink geeft je een aantal tips zodat jouw woonkamer helemaal Instagram-proof blijft.

Trend #1: de marmer print

Een van de interieurtrends van 2019 is de marmer print. “Marmer geeft een luxe uitstraling aan je interieur en is met veel verschillende woonstijlen te combineren. Je kan deze print terug laten komen in de gordijnen, vinyl vloeren of behang,” legt Sandra uit.

Trend #2: botanische prints

Ook de botanische prints blijven in het voorjaar en de zomer van 2019 populair. Je haalt met deze woontrend de natuur letterlijk in huis. “Wees niet bang om veel kleur in je interieur te gebruiken, want dat is helemaal hip. Juist de combinatie van botanische prints met velours geeft je woning een luxe uitstraling. ”

woontrends voorjaar zomer 2019_7

Trend #3: luxe materialen

Een opvallende trend in de wandbekleding is het gebruik van luxe materialen. “Denk aan leerprints, dierenprints, metallics en het gebruik van echte kurk. We hebben zojuist de nieuwe collectie van het Nederlandse Moooi behang binnengekregen en er zitten echte musthaves tussen.” Zo is de Extinct Animals collectie van Moooi een gave eye-catcher voor jouw woonkamer.

Trend #4: stoer en sober

Verder mag het interieur stoer en sober zijn, met als basis de betonlook die terug kan komen in de vloer of in het behang. Ook zien we het komende seizoen een toffe trend bij de raambekleding: grove weefsels bij vitrages. “Het is zo grof geweven dat je er bijna een vinger doorheen kan steken!”

Trend #5: ronde vormen

Een laatste trend die Sandra graag met je wil delen, is het gebruik van ronde vormen. Deze vorm kan je terug laten komen in  een rond vloerkleed, accessoires en verschillende bijzettafels. Als een van die tafels nou ook nog eens voorzien is van een marmer print, dan heb je twee interieurtrends in één!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Decokay Eijssink. Meer over Decokay Eijssink ontdekken?

Decokay Eijssink woonwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:30

Schuttersveld 16, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.