Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Scoor comfy eetkamerstoelen tijdens de magazijnverkoop van Schippers Lifestyle

Aangeboden door Schippers Lifestyle 8 april 2020

De kans is groot dat jij na weken van thuiswerken opeens tot de pijnlijke conclusie komt dat de eetkamerstoelen tóch niet zo comfortabel blijken te zitten. Aangezien niemand precies weet hoe lang deze situatie nog aan blijft houden, is het misschien wel verstandig om op zoek te gaan naar nieuwe eetkamerstoelen. En dan het liefst een mooie stoel met korting!

Bij woonwinkel Schippers Lifestyle wordt er op dit moment een magazijnverkoop gehouden. Er moet namelijk plaats gemaakt worden voor een nieuwe showroom. En daarom profiteer jij van fijne kortingen en echte magazijnprijzen!

Schippers Lifestyle: de landelijke woonwinkel in Enschede

De woonwinkel is op zo’n manier verbouwd dat er 300 vierkante meter bij is gekomen. Schippers Lifestyle ziet er vanbuiten uit als een industriële loods, maar eenmaal binnen krijg je het gevoel dat je je in een woonboerderij bevindt. Dit komt door de manier waarop de verschillende stijlstudio’s zijn ingericht. Iedere sfeerkamer is namelijk voorzien van een prachtige houten deurpost, mooi behang en sfeervolle verlichting. “Veel elementen in de woonwinkel heb ik zelf gemaakt”, zegt eigenaar Bob enthousiast. Deze ondernemer heeft dus letterlijk een persoonlijke twist aan zijn bedrijf gegeven.

Magazijnverkoop

De magazijnverkoop bestaat voornamelijk uit prachtige eetkamerstoelen, maar Bob heeft ook nog een aantal tafels en bankstellen in het magazijn staan die voor een vriendenprijsje weg mogen. “Het zijn allemaal nieuwe A-kwaliteit stoelen, maar wees er wel snel bij, want weg is pech.”

Geopend volgens de richtlijnen van het RIVM

Schippers Lifestyle hanteert de gebruikelijke openingstijden, maar houdt zich natuurlijk wel aan de richtlijnen van het RIVM. “We hebben er alleen wel voor gekozen om deze Pasen niet open te gaan. Dit is normaal gesproken het drukste weekend van het jaar, maar met oog op onze veiligheid en die van de bezoekers hebben we besloten tijdens de paasdagen gesloten te blijven.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schippers Lifestyle. Meer over Schippers Lifestyle ontdekken?

Schippers Lifestyle woonwinkels

Gesloten13:00 - 18:00

Lenteweg 28, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.