Pak je verhuisdozen maar: deze Enschedese woningen zijn kant-en-klaar

Door Jannike Huisman 12 maart 2018

De één vindt het heerlijk om te klussen, de ander koopt liever een huis waar alleen de muur nog maar een likje verf nodig heeft. Voor die mensen hebben wij een aantal prachtige stulpjes gevonden in Enschede. Het enige wat je nog moet doen is je verhuisdozen pakken!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Kant-en-klaar

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Heb je een gezin? Dan is dit huis aan de Vespuccistraat jouw ideale stek. Het huis heeft maar liefst vijf slaapkamers en ligt aan een rustige straat. Er hoeft niet veel te gebeuren, want een mooie vloer en keuken zitten er al in. Je hoeft alleen nog maar je meubels mee te nemen.

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

In het centrum

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Wil je in het centrum wonen en niet te veel doen aan je huis? Dan is dit appartement in de Alphatoren een prima plek. Vanuit de toren loop je zo de binnenstad van Enschede in en je hebt natuurlijk ook een prachtig uitzicht. De lichte woonkamer heeft een serre op het zuidoosten en er is een moderne half-open keuken waar je prima kunt koken.

Vraagprijs: € 285.000 k.k.

Lekker modern

Foto: Funda
Foto: Funda

Je moet er wel wat geld voor over hebben, maar dan heb je deze prachte vrijstaande woning met een strak design. Het huis heeft een unieke indeling, zo is er een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Ook aan de tuin met vijver, overkapping en bubbelbad hoef je niks meer te doen!

Vraagprijs: € 535.000 k.k.

Alleen de meubels mee

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Handig! Zelfs de muren van dit huis aan de Roelof Blokzijlstraat hoef je niet te verven, want ze zijn allemaal al wit. De keuken en de badkamer zien er spic-en-pan uit en het huis oogt lekker licht. Wij zeggen: niks meer aan doen.

Vraagprijs: € 359.000 k.k.

Moderne jaren ’30 woning

Foto: Funda
Foto: Funda

Aan deze gemoderniseerde jaren ’30 woning hoef je niet zoveel meer te doen. Het huis heeft drie slaapkamers, een fijne achtertuin op het westen en een royale woonkamer. Ook is er achter in de tuin een werkschuur en is het winkelcentrum van Stokhorst vlakbij. Ideaal!

Vraagprijs: € 209.000 k.k.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.