Open Huizen Dag: deze woningen in en rondom Enschede wil je zeker niet overslaan

Aangeboden door Euverman & Nuyts 23 maart 2019

Op zaterdag 30 maart 2019 vindt de eerstvolgende Open Huizen Dag plaats. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur kun je zonder afspraak veel verschillende huizen bezichtigen. Voor het gemak hebben wij alvast een aantal woningen geselecteerd die je zeker niet mag missen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wooldriksweg 52

Deze charmante woning vol karakteristieke details is echt een plaatje. De ruime woonkamer is voorzien van een eiken parketvloer en een sfeerhaard. Vanuit de woonkamer heb je zicht op de ruime moderne keuken.

Foto: Funda

Brouwerijstraat 40-7

Wil jij wonen in een luxe en ruim karakteristiek appartement dichtbij het stadscentrum en prachtige parken? Breng dan op de Open Huizen Dag een bezoekje aan dit appartement op het Roombeek. De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien.

Foto: Funda

Klaaskateweg 11

Ben jij op zoek naar een rustig gelegen woning mét een grote garage? Dan is deze woning aan de Klaaskateweg misschien wel iets voor jou! De garage heeft een oppervlakte van circa 30m2 en beschikt over een elektrische deur.

Foto: Funda

Dr. Staringstraat 19

Ook in de buurt van Enschede staan prachtige woningen te koop. Neem bijvoorbeeld deze vrijstaande woning in Losser. Het woonhuis is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft daardoor een royale woonkamer van waaruit je de aangebouwde serre kunt bereiken. Hier kun je dus lekker overdekt zitten met uitzicht op de prachtige tuin.

Foto: Funda

Scholtinkstraat 184

Eveneens in Losser staat deze vrijstaande woning met oprit, garage en carport. Het woonhuis is aan de achterzijde voorzien van een mooie serre, waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Het woonhuis is gelegen op een grote kavel (337 m2) en ligt in een kindvriendelijke en bosrijke woonomgeving. Openbaar vervoer, scholen, sportvoorzieningen, het natuurgebied en een winkelcentrum bevinden zich op loopafstand.

Foto: Funda

Droomwoning gevonden?

Uiteraard doen er nog meer woningen mee aan de Open Huizen Dag op 30 maart. Bekijk hier het complete overzicht. Zit jouw droomwoning ertussen? Geweldig! Het enthousiaste team van Euverman & Nuyts staat voor je klaar om je verder in het aankooptraject te begeleiden.

euverman&nuyts
Foto: Euverman & Nuyts

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Euverman & Nuyts. Meer over Euverman & Nuyts ontdekken?

Euverman & Nuyts makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

Hengelosestraat 28, Enschede

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.